Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het beste Indiase eten voor een dieet met gewichtsverlies

Stap 10

 1. Hoewel mensen in de Verenigde Staten jaarlijks bijna $ 2 miljard dollar uitgeven aan diëten en supplementen voor gewichtsverlies, zijn de slagingspercentages slank, meldt CBS News. Veel Indiase gerechten zoals knoflook Naan en kip tikka masala zijn heerlijk, maar bevatten veel calorieën en voedingsvet. Gelukkig zijn er een aantal smaakvolle Indiase gerechten die je kunnen helpen af ​​te vallen.

Aloo Gobi

 1. Aloo Gobi is een klassiek vegetarisch Indiaas gerecht met groenten zoals bloemkool, basilicumbladeren, ui en een stevige portie kurkuma. Het eten van groenten zoals bloemkool en uien tijdens gewichtsverlies kan je helpen om je vol te voelen met minder calorieën. Een beoordeling in het decembernummer van het "International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders" meldt dat het verhogen van uw plantaardige inname uw risico op obesitas en gewichtstoename vermindert. Groenten zijn minder energierijk dan geraffineerde granen en suikerhoudende voedingsmiddelen en geven je hetzelfde volume dat je maag gewend is zonder veel calorieën bij te dragen.

Tandoori Roti

 1. Tandoori Roti is een volkoren alternatief voor verfijnde Indiase broden zoals Naan. Het vervangen van geraffineerde granen door volle granen zoals Roti kan u helpen afvallen, meldt een studie in het novembernummer van het "American Journal of Clinical Nutrition." Bij meer dan 70 duizend proefpersonen vonden onderzoekers een duidelijk verband tussen de consumptie van volkoren en een gezond lichaamsgewicht, en merken op dat de voedingsvezels in volle granen verantwoordelijk zijn voor de voordelen van obesitasbestrijding.

Chana Masala

 1. Chana Masala is een kruidig ​​gerecht op basis van kikkererwten en barst van de smaak. Kikkererwten en andere bonen zijn veel lager in de glycemische index dan andere koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals granen en frisdrank, zegt Harvard University. De glycemische index beschrijft hoe snel een koolhydraatbevattend voedsel door het lichaam wordt opgenomen. Het opnemen van voedingsmiddelen met een lage glycemische index in je dieet kan je helpen meer verzadigd te voelen na de maaltijd en het gewichtsverlies tijdens diëten te vergroten, meldt de Universiteit van Sydney.

Kip Tandoori

 1. Kip tandoori is een eiwitrijke keuze die vergelijkbaar is met BBQ-kip. Het eten van voldoende eiwitten tijdens een dieet kan de eetlust op afstand houden en helpen bij de gewichtscontrole, volgens een studie in het mei-nummer van het "Journal of Nutrition". Kies ervoor om de huid te verwijderen voordat u van tandoori van kip geniet, omdat kippenhuid veel voedingsvet en calorieën bevat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407