Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het dieet met alleen bonen

Aanbevelingen

 1. Bonen en andere peulvruchten, inclusief linzen, sojabonen en elke andere plant met zaaddozen die openbreken als ze rijp zijn, zijn een goedkope bron van vetarme en cholesterolarme eiwitten en een essentiële onderdeel van een gezond, gevarieerd dieet. Bijgevolg is in een aantal plannen voor gewichtsverlies bonen een belangrijk ingrediënt. Bonen die voorkomen in het gebakken bonendieet, evenals diëten die groenten en granen zoals volkorenbrood, bruine rijst of gerst combineren met een aantal verschillende soorten peulvruchten, denken nu dat bonen je zowel helpen je voeding te verbeteren als kilo's te verliezen tijd.

Geschiedenis

 1. De belangstelling voor de voordelen van bonen begon in april 2008, toen Neil King, een inwoner van Halstead in Essex, Engeland, in de loop van negen maanden daalde van 420 pond tot 280 pond tegen voornamelijk gebakken bonen eten. FoxNews.com meldt dat voordat hij begon aan zijn regime van gebakken bonen eten, King dagelijks acht pinten bier dronk en spek, eieren, toast, worst en gestoofde tomaten at voor zijn ontbijt. Toen hij in juni 2007 met zijn dieet met gebakken bonen begon, at King dagelijks zes blikken bonen in blik, waarbij hij één blik met rijst voor de lunch at en één met een aardappel voor thee.

Types

 1. Terwijl King zich in zijn dieet uitsluitend op gebakken bonen concentreerde, bevatten andere bonendiëten de consumptie van verschillende soorten bonen, die uitsluitend of in combinatie met elkaar worden gegeten. Sommige van deze varianten van het dieet met alleen bonen zijn het dieet met witte bonen, het dieet met bruine bonen, het dieet met zwarte bonen en het dieet met zwarte ogen.

Voordelen

 1. Alle soorten bonen zijn extreem vetarm en bevatten grote hoeveelheden oplosbare vezels, het soort vezels dat in verband is gebracht met verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed. Ze leveren kwaliteitseiwitten zonder het cholesterolgehalte in dierlijke eiwitbronnen, zoals eieren, melk en rundvlees. Volgens The Sun kunnen drie volle eetlepels gekookte bonen, zelfs gebakken bonen, dienen als een van de vijf aanbevolen porties fruit en groenten die in een gezond dieet moeten worden opgenomen. Bonen leveren ook aanzienlijke hoeveelheden kalium, calcium, zink, ijzer, vitamine B1 en foliumzuur.

Voorbeeldmenu

 1. Een populair dieet met alleen bonen is het zevendaagse dieet. Om dit dieet te volgen, moet u suiker en zout vermijden, veel water drinken en elke avond voor het slapengaan een glas magere yoghurt eten. Voor maaltijden moet u 3,5 ons gekookte bonen eten voor zowel lunch als diner, samen met een groente, vlees of vis. Een voorbeeld van een dagelijks menu voor het zevendaagse bonendieet kan bestaan ​​uit een ontbijt met cottage cheese, een ochtendsnack van fruit, gekookte bonen en groenten voor de lunch en bonen en gebakken vis voor het diner. Great Home Remedies beweert dat sommige mensen maar liefst zes tot tien pond verliezen bij dit dieet van een week.

Overwegingen

 1. Carbs-information.com adviseert dat u zich voor een dieet met alleen bonen dat zowel gezond als maagdarmvriendelijk is, moet concentreren op bonen met een lage GI of glycemische index. Voedingsmiddelen met een lage glycemische index voorkomen scherpe schommelingen in de bloedsuikerspiegel en kunnen helpen uw hunkering naar voedsel en het risico op diabetes te verminderen. Bonen met de laagste glycemische index omvatten garbanzo-bonen, bruine bonen, alle soorten linzen, spliterwten, marinebonen en erwten met zwarte ogen. Carbs-information.com beveelt aan om diëten te vermijden die zich richten op bewerkte bonen, zoals gebakken bonen en minder is het bonen.

 2. Veel mensen zijn nerveus om te experimenteren met een dieet met alleen bonen, omdat het eten van bonen winderigheid kan veroorzaken. Als u bonen een nacht in water laat weken voordat u ze kookt, vermindert dit spijsverteringsproblemen en, als u bonen regelmatig begint te consumeren, produceert uw systeem minder gas omdat het acclimatiseert aan het afbreken van de koolhydraten in bonen.

 3. Carbs-information.com adviseert dat u zich voor een dieet met alleen bonen dat zowel gezond als maagdarmvriendelijk is, moet richten op bonen met een lage GI of glycemische index. Voedingsmiddelen met een lage glycemische index voorkomen scherpe schommelingen in de bloedsuikerspiegel en kunnen helpen uw hunkering naar voedsel en het risico op diabetes te verminderen. Bonen met de laagste glycemische index omvatten garbanzo-bonen, bruine bonen, alle soorten linzen, spliterwten, marinebonen en erwten met zwarte ogen. Carbs-information.com beveelt aan om diëten te vermijden die zich richten op bewerkte bonen, zoals gebakken bonen en minder is het bonen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407