Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het effect van Atkins-repen op een koolhydraatarm dieet

Overwegingen

 1. Het Atkins-dieet vraagt ​​om een ​​extreem koolhydraatarme inductiefase en verhoogt vervolgens langzaam de inname van koolhydraten om u te helpen uw koolhydraten-tolerantieniveau te vinden - het aantal koolhydraten dat u dagelijks comfortabel kunt eten en onderhouden een gezond gewicht.

 2. Door de inname van koolhydraten te verminderen, kunt u efficiënter vet verbranden en afvallen. Het heeft ook het voordeel dat het uw bloedsuikerspiegel stabiliseert, zodat u minder trek krijgt.

 3. In een ideale wereld zou uw Atkins-plan bestaan ​​uit onbewerkte voedingsmiddelen zoals vlees, gevogelte, vis, groenten en, na enkele weken, yoghurt, winterpompoen, bessen en noten. Maar zelfs als hele voedingsmiddelen niet beschikbaar zijn, brengt Atkins een aantal kant-en-klare voedingsmiddelen op de markt om u te helpen bij uw koolhydraatarm dieet. [! 648 => 1140 = 1!

Over Atkins-repen met een koolhydraatarm dieet

 1. Atkins-repen zijn er in verschillende soorten en smaken. Koop trail, maaltijdvervangende of snackbars - die allemaal 2 tot 7 gram netto koolhydraten per item bevatten. De smaken variëren van geoogste fruit- en notenversies tot opties voor chocolade en nougat.

 2. Je kunt een snack- of sleepbar kiezen om je te helpen tot je volgende maaltijd, terwijl een maaltijdvervangende reep precies dat is - een reep die je kunt eten in plaats van een hele maaltijd lunch of ontbijt.

Netto koolhydraten en suikeralcoholen

 1. Netto koolhydraten worden geteld op het Atkins-plan. Het zijn verteerbare koolhydraten, wat betekent dat ze uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden en invloed hebben op uw gewicht. Bereken de netto koolhydraten door de grammen suikeralcoholen en vezels af te trekken van de totale grammen koolhydraten:

 2. Netto koolhydraten = gram koolhydraten - vezel gram -

 3. Suiker alcohol gram.

 4. Vezel, of onverteerbaar plantaardig materiaal, heeft een positieve invloed op de spijsvertering. Atkins-repen bevatten 3 tot 6 gram vezels per reep, afhankelijk van het type dat u kiest.

 5. Suikeralcoholen zijn verbindingen zoals mannitol, sorbitol en isomalt die net als suiker zoeten, maar ze bevatten minder calorieën en hebben niet zo'n groot effect op uw bloedsuikerspiegel. Omdat ze langzaam verteren en niet op je insuline prikken, zijn ze acceptabel in fase 2 tot en met 4 van het Atkins-plan.

 6. Omdat ze niet volledig worden opgenomen, kunnen suikeralcoholen maagklachten veroorzaken. U kunt losse ontlasting, gas en een opgeblazen gevoel ervaren door ze te consumeren.

 7. Het Atkins-programma beweert dat de meeste mensen dagelijks 20 tot 30 gram suikeralcoholen kunnen verdragen, maar dit verschilt van persoon tot persoon. Merk ook op dat het eten van suikeralcoholen op een lege maag bij het ontbijt je spijsvertering meer kan verstoren dan ze later op de dag te hebben wanneer je maag niet zo leeg is.

Bars werken voor verschillende fasen van het Atkins-plan

 1. Het Atkins-dieetplan bestaat uit vier fasen, elk met steeds meer koolhydraten:

Tel de koolhydraten in Atkins-repen

 1. Atkins-repen zijn geen gratis voedingsmiddelen. Ze hebben nog steeds koolhydraten die je moet tellen, en ze bieden niet dezelfde voeding als hele voedingsmiddelen. Als je merkt dat je ze gebruikt als een incidentele maaltijdvervanger of om te voldoen aan wat een rampzalige snoepbui kan zijn, dan kunnen ze je helpen om je aan het koolhydraatarme plan te houden.

 2. Maar als u op de repen vertrouwt als gratis traktaties of merkt dat u ze meer dan eens per dag opeet, kunnen ze uw voortgang bij het afvallen belemmeren. Als u diabetes hebt, met name type 1, kunt u nog steeds een stijging van de bloedsuikerspiegel ervaren als u teveel sorbitolbevattend voedsel consumeert, inclusief de Atkins-repen.

 3. Atkins-repen zijn geen gratis voedingsmiddelen. Ze hebben nog steeds koolhydraten die je moet tellen, en ze bieden niet dezelfde voeding als hele voedingsmiddelen. Als je merkt dat je ze gebruikt als een incidentele maaltijdvervanger of om te voldoen aan wat een rampzalige snoepbui kan zijn, dan kunnen ze je helpen om je aan het koolhydraatarme plan te houden.

 4. Maar als u op de repen vertrouwt als gratis traktaties of merkt dat u ze meer dan eens per dag opeet, kunnen ze uw voortgang bij het afvallen belemmeren. Als u diabetes hebt, met name type 1, kunt u nog steeds een stijging van de bloedsuikerspiegel ervaren als u teveel sorbitolbevattend voedsel consumeert, inclusief de Atkins-repen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407