Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het minestrone soepdieet

Uw groentesoep gezonder maken

 1. Een soepdieet is afhankelijk van een caloriearme, vezelrijke groentesoep als aanvulling op het dieet tijdens en tussen de maaltijden. De minestrone-achtige soep bevat meestal kool, bouillon, tomaten en een verscheidenheid aan caloriearme groenten. Afhankelijk van het dieet dat u kiest, kunt u elke dag specifiek voedsel consumeren, of u kunt een minestrone-achtige soep gebruiken om uw dagelijkse calorie-inname binnen uw doelbereik te houden.

Features

 1. Soepvoedingen variëren van goed uitgebalanceerde, caloriegestuurde diëten met een breed scala aan voedingsmiddelen tot crashdiëten die voornamelijk afhankelijk zijn van groentesoep, inclusief specifieke voedingsmiddelen op elke dag van de voeding. Je kunt ook een eenvoudige minestrone-achtige soep integreren in elk caloriegestuurd dieet om je langer vol te houden en je te helpen je totale calorieverbruik te beheersen.

Types

 1. Hoewel specifieke caloriearme soeprecepten variëren, kunt u een minestrone-achtige groentesoep maken die weinig vet en calorieën bevat en rijk is aan vezels en smaak. Bak ui, knoflook, selderij en paprika in een beetje water of bouillon om het vet tot een minimum te beperken. Als u een beetje olie wilt toevoegen, bak deze aromaten in een kleine hoeveelheid olijfolie. Voeg bouillon, tomaten in blik en hun sap en groenten toe aan je minestrone. Voeg groene bonen, pompoen en gehakte bladgroenten toe, zoals spinazie, boerenkool of kool. Sudderen tot het mengsel gaar is, beveelt Weight Watchers aan. Breng je soep op smaak met basilicum, oregano, knoflook en rozemarijn of laat het gewoon op smaak komen met zout en peper om extra kruiden en specerijen toe te voegen wanneer je het opwarmt.

Function

 1. Soepen met weinig calorieën bevattende bouillon. Kool en andere groenten in de soep bevatten vezels en extra vloeistoffen kunnen het hongergevoel verminderen bij een caloriearm dieet. Als u ervoor kiest om een ​​lichte minestronesoep toe te voegen aan een goed uitgebalanceerd dieet, kunt u merken dat u uw porties tijdens de maaltijd kunt verminderen of tussendoor kunt snacken. Het traditionele koolsoepdieet is gebaseerd op de soep als basis voor een extreem caloriebeperkend dieet, meestal tussen 800 en 1.000 calorieën per dag.

Voordelen

 1. Een extreem caloriearm dieet, zoals het koolsoepdieet, zorgt voor snel gewichtsverlies. Meestal is het gewichtsverlies tijdens dit dieet watergewicht, maar het kan helpen om uw dieet op een positieve manier te beginnen, suggereert de Koolsoepdieet 7-daagse website. Het toevoegen van soep aan een regulier caloriearm dieet kan je helpen je aan je dieet te houden en honger te voorkomen, meldt "Good Housekeeping."

Waarschuwing

 1. Een caloriearme soep toevoegen aan uw dieet is een ideale manier om calorieën te beheersen en uw plantaardige inname te verhogen, maar crashdiëten die bijna uitsluitend op deze soep vertrouwen, bevatten te weinig calorieën en kunnen vertrekken u zich licht in het hoofd of onwel voelt, volgens de website van Cabbage-Soup-Diet. Het kan zijn dat de vezelrijke soep spijsverteringsproblemen veroorzaakt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407