Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het minimalistische dieet

Gourmet Shake Ideas for Weight Loss

 1. Er is geen specifiek minimalistisch dieet, maar als levensstijl houdt minimalisme rekening met voedselkeuzes en dieet. Minimalisme gaat over zo eenvoudig mogelijk leven en focussen op wat het belangrijkste is. Het is een overtuiging die gericht is op het bevorderen van het positieve. Gezondheid en fitness zijn belangrijke aspecten van minimalisme en een dieet gaat over het eten van eenvoudige, goedkope voedingsmiddelen.

Over het dieet

 1. Het minimalistische dieet moedigt u aan om voedsel uit alle voedselgroepen te eten, zodat u de voeding krijgt die u nodig hebt, maar alleen die te kiezen die het goedkoopst zijn - bijvoorbeeld het selecteren van een verse appel als snack in plaats van een bakje frambozen. U wordt ook aangemoedigd om alleen water te drinken en alle junkfood te elimineren. U wordt ook afgeraden te veel te eten, wat de kosten ten goede komt en gewichtstoename veroorzaakt door te veel eten voorkomt.

Voordelen van eenvoudig eten

 1. In plaats van calorieën te tellen, houdt een minimalist rekening met eenvoud en kosten. Je zou kunnen denken aan het minimalistische dieet als een zuinige versie van de 2010 Dietary Guidelines for Americans. Het eten van een dieet gevuld met voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen, zoals voorgesteld door mensen die een minimalistische levensstijl volgen, biedt een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder het verlagen van uw risico op hartaandoeningen, diabetes en bepaalde soorten kanker. Het is ook nuttig bij het bevorderen van een gezond gewicht.

Nadelen van simpel eten

 1. Als minimalist vindt u het misschien gemakkelijk om het dieet te volgen, omdat het deel uitmaakt van uw levensstijl. Het minimalistische dieet is echter zeer strikt, waarbij alle junkfood wordt weggelaten, evenals drankkeuzes met uitzondering van water. Diëten die de inname tot zulke uitersten beperken, zijn volgens de University of Pittsburgh Medical Center op lange termijn moeilijk te volgen. Ook zullen sommigen het dieet saai en saai vinden, wat ook de levensduur van het dieet kan belemmeren.

Voorbeeld maaltijdplan

 1. Een minimalistisch ontbijt kan een kom gewone haver bevatten, gemaakt met water en geserveerd met een banaan en een kopje melk. De lunch kan slagroen zijn, gegarneerd met komkommers, uien, garbanzo-bonen, azijn en olie en geserveerd met plakjes volkorenbrood en een appel. Een gezond en eenvoudig diner kan onder meer gebakken kip met een gepofte aardappel en gestoomde broccoli zijn. Snackopties kunnen seizoensgebonden vers fruit, wortel- en selderiestokken of volkoren crackers zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407