Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe de stoel onderdompelt: techniekvoordelen

Hoe stoelendips te doen: techniekvoordelen

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 06 maart 2019

 2. Rugsterkte, onder andere. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Chair Dips

 1. Hoe heerlijk ze ook mogen klinken, stoeldips zijn niet iets om op te scheppen met chips op een luie dag, maar eerder een variatie op een oefening die is ontworpen om op je triceps te werken. Stoelonderdompelingen worden over het algemeen als een eenvoudiger oefening beschouwd dan gewone onderdompelingen, die een parallelle balk gebruiken. Deze oefening is een toegankelijke krachtopbouwer voor mensen met veel verschillende fysieke vaardigheidsniveaus die je bijna overal kunt doen.

Voordelen van stoelendips

 1. Triceps - Als regelmatige dips buiten bereik van uw fysieke mogelijkheden zijn, kan alleen een deel van uw eigen gewicht indrukken een geweldige manier zijn om kracht in uw triceps op te bouwen en ook uw gewrichten te versterken . Volgens Dr. Nigel Sutherland zijn oefeningen zoals stoelonderdompelingen in een studie gepubliceerd door Cambridge University ook effectief voor triceps spierherstel na letsel of ziekte.

 2. Borstspieren - Deze oefening is specifiek ontworpen voor de triceps, maar rekt ook de borstspieren, waardoor de borst wordt gestimuleerd om op een evenwichtige manier kracht op te bouwen tijdens andere oefeningen voor gewichtheffen. Het is handig om deze dips thuis of op het werk te doen en u zult binnen een maand effecten merken als u deze oefening in uw dagelijkse routine opneemt.

Hoe stoelendips te doen

 1. U hebt voor deze oefening een sterke en stabiele stoel nodig en een voldoende grote ruimte die vrij is van scherpe of gevaarlijke objecten. U kunt de achterkant van de stoel tegen een muur plaatsen om ervoor te zorgen dat deze niet naar achteren glijdt tijdens het uitvoeren van de oefening.

Bijwerkingen van stoelonderdompelingen

 1. Het is belangrijk om stoeldips goed te doen om overmatige stress op de schouders, bovenrug en polsen te voorkomen. Buig je knieën niet langs je tenen. Houd uw armen gebogen op minimaal 90 graden om de ellebooggewrichten te beschermen. Houd een micro-bocht in de ellebogen, zelfs wanneer de armen recht zijn en niet 'vergrendelen' op het gewricht. Stop met deze oefening als u spiervermoeidheid voelt, die zich vaak zal uiten in symptomen van zwakte en spiertrillingen. Oudere personen moeten extra voorzichtig zijn met deze oefeningen.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Het is belangrijk om stoeldips goed te doen om overmatige stress op de schouders, bovenrug en polsen te voorkomen. Buig je knieën niet langs je tenen. Houd uw armen gebogen op minimaal 90 graden om de ellebooggewrichten te beschermen. Houd een micro-bocht in de ellebogen, zelfs wanneer de armen recht zijn en niet 'vergrendelen' op het gewricht. Stop met deze oefening als u spiervermoeidheid voelt, die zich vaak zal uiten in symptomen van zwakte en spiertrillingen. Oudere personen moeten extra voorzichtig zijn met deze oefeningen.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407