Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe eet je alleen het groene groentendieet

Eet daarna om spiermassa op te bouwen

 1. Het groene groentendieet is een populaire bron voor veel veganisten en vegetariërs die graag verse en bevroren groenten combineren met andere gezonde natuurlijke voedingsmiddelen, zoals avocado en hart-gezonde oliën, om de antioxidantvoordelen te benutten . In elke voedingswinkel is een grote verscheidenheid aan groene groenten aanwezig, die allemaal gezond en voedzaam zijn. Chlorofyl en ijzerrijke groene groenten kunnen de basis vormen voor elke maaltijd, omdat ze ongelooflijk veelzijdig zijn. Sommige populaire groenten zijn komkommers, courgette, boerenkool, boerenkool, snijbiet, regenboogsnijbiet, asperges, romaine en rode bladsla, sperziebonen en broccoli.

Stap 1

 1. Begin uw dag met een groene groentesmoothie bestaande uit spinazie, boerenkool, avocado, komkommers, peterselie en courgette.

Stap 2

 1. Maak 's middags salades boordevol groene groenten, zoals sugar snaps, groene paprika's, spruitjes, romaine en koriander; gooi met gesneden avocado, balsamico-azijn en olijfolie.

Stap 3

 1. Vervang zetmeelrijke bijgerechten, zoals aardappelpuree, door gebakken spinazie en broccoli rabe door olijfolie en kruiden.

Stap 4

 1. Bak groene groenten, zoals zeewier, met sesamolie en verse kruiden, zoals koriander en basilicum, om een ​​unieke smaak te creëren die uw visie op groene groenten voor altijd zal herscheppen. Maak een eenvoudig diner voor het gezin met op groenten gebaseerde soepen, zoals escarole of miso met zeewier. Roerbak groene bonen, asperges, collards en peultjes gegooid met verse kruiden en groene salsa.

Stap 4

 1. Kies een grote verscheidenheid aan groene groenten met verschillende texturen en smaken om ervoor te zorgen dat uw maaltijden boordevol groenten smakelijk zijn en niet alledaags worden.

 2. Koop gemakkelijk te eten groene groenten voor tussendoortjes. Je zult verbaasd zijn hoe lang ze je vol houden als ze worden gecombineerd met een gezond vet, zoals guacamole. Rauwe groene groenten, gehakt en geserveerd als crudites, zijn op elk moment van de dag een heerlijke snack.

 3. Zorg ervoor dat uw dieet uitgebalanceerd is met volle granen, magere eiwitbronnen, fruit en groenten en gezonde onverzadigde vetten.

Stap 4

 1. Raadpleeg uw arts voordat u met een nieuw dieet begint.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407