Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe maak je een Office Weight Loss Challenge

Fosfor- en botgezondheid

 1. Wanneer u probeert af te vallen, ontwijkt u de bak met donut in de ontbijtruimte, de snoepkom van uw kantoormaatje of de automaat, waardoor het vasthouden aan uw dieet veel moeilijker wordt. Als je je werkplek aanmoedigt om met je mee te doen, kunnen sommige van die verleidingen misschien verdwijnen. Mensen brengen de traktaties misschien niet binnen - of je hebt tenminste een nieuwe beslissing om ze te vermijden. Wanneer anderen op kantoor afhankelijk zijn van jou om af te vallen, of je weet dat ze je zullen verslaan als je dat niet doet, wordt je prikkel om je aan je dieet te houden sterker. Zet een kantoorgewichtsverliesuitdaging op om gezonde concurrentie en kameraadschap te creëren. Eén persoon wint misschien, maar iedereen heeft er baat bij om gezond te worden.

Waarom een ​​uitdaging voor gewichtsverlies op de werkplek houden

 1. Het idee van een uitdaging kan worden beïnvloed door de realiteit van het gewichtsverlies, maar een groepsomgeving maakt gewichtsverlies meer haalbaar en wenselijk voor gemiddelde deelnemers. Een studie gepubliceerd in een uitgave van 2012 over Obesitas wees uit dat wanneer mensen worden ondersteund en geïnspireerd, zoals door collega's, ze een betere kans hebben om af te vallen. Van de meer dan 3.000 mensen die in het onderzoek zijn onderzocht, hadden degenen met groepsondersteuning een 6 tot 20 procent betere kans op een gewichtsverlies van 5 procent.

Stel de parameters in

 1. Zoek een puntpersoon die degene is die gegevens zoals startgewichten, wekelijkse wegingen en eindnummers verzamelt. Idealiter hebt u een kantoor-wellnesscoördinator, maar zo niet, kies dan iemand die discreet en eerlijk kan zijn. Mensen zullen meer bereid zijn om deel te nemen als ze weten dat ze niet worden beoordeeld.

 2. Stel een startdatum en een einddatum in. Zes, acht, 10 en 12 weken zijn allemaal lang genoeg om deelnemers te laten veranderen zonder hun toevlucht te nemen tot drastische maatregelen. Deze periodes zijn ook kort genoeg zodat mensen hun focus en interesse niet verliezen. Stel specifieke datums in tijdens het tijdsbestek voor officiële wegingen, bijvoorbeeld wekelijks of om de week op een maandag of vrijdag. Je kunt ook om de paar weken een kleine prijs aanbieden aan iemand met een uitzonderlijke inzet of vooruitgang. Dit houdt de interesse in het programma hoog.

Deelnemers voorbereiden en uitnodigen

 1. Breng een weegschaal op kantoor voor de officiële wegingen. Schalen hebben de neiging om te variëren in nauwkeurigheid, dus het is eerlijker als iedereen op dezelfde weegt. Bepaal ook welke prikkels uw kantoorgenoten enthousiast maken om deel te nemen. Misschien heeft u iedereen een bijdrage van $ 25 en neemt de winnaar de jackpot. Of je kunt cadeaubonnen, fitnesskleding, sokken, springtouwen, stabiliteitsballen of een grote prijs voor een fitnesstracker aanbieden.

 2. Mail flyers, stuur e-mails en praat erover bij de waterkoeler. Maak de uitdaging bekend in de bedrijfsnieuwsbrief en in het wellnesscentrum, als u die heeft. Bepaal of je wilt dat de wedstrijd individueel of op teambasis is, met groepen van twee tot vier. Op teams gebaseerde programma's kunnen een grotere stimulans vormen om zich aan het plan te houden en de concurrentie socialer te maken, omdat mensen hun teamgenoten niet in de steek willen laten. Een individuele wedstrijd is echter het gemakkelijkst voor kleinere kantoren en zorgt ervoor dat niemand wordt buitengesloten. Maak duidelijk dat deelname aan de uitdaging volledig vrijwillig is.

Maak basisregels op kantoor

 1. Bepaal de winnaar per percentage van het totale gewichtsverlies, niet het totale aantal verloren kilo's. Zwaardere mensen kunnen sneller afvallen en hebben automatisch een voordeel. U zou bijvoorbeeld het aantal verloren kilo's bepalen en dit delen door het begingewicht om het percentage verloren gewicht te berekenen. Mensen kunnen het waarderen dat hun werkelijke gewicht ook niet wordt gepubliceerd, omdat je een ranglijst plaatst op basis van het verloren percentage - niet op het werkelijke gewicht.

 2. Deelnemers verbieden om ongezonde methoden te gebruiken om gewicht te verliezen, zoals honger, dieetpillen, waterpillen en laxeermiddelen. Moedig mensen aan om gewicht te verliezen door onbewerkte voedingsmiddelen te eten en meer te bewegen. Maak een dagelijkse lunchwandeling voor en deel recepten met de deelnemers. Medespelers saboteren door ze te verleiden met lekkernijen moet worden ontmoedigd.

 3. Bepaal de winnaar per percentage van het totale gewichtsverlies, niet het totale aantal verloren kilo's. Zwaardere mensen kunnen sneller afvallen en hebben automatisch een voordeel. U zou bijvoorbeeld het aantal verloren kilo's bepalen en dit delen door het begingewicht om het percentage verloren gewicht te berekenen. Mensen kunnen het waarderen dat hun werkelijke gewicht ook niet wordt gepubliceerd, omdat je een ranglijst plaatst op basis van het verloren percentage - niet op het werkelijke gewicht.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407