Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe maak je een zak met een kale knokkel

Enkelvoudig onverzadigde vetten

 1. Een bokser stoot de zware tas meestal terwijl hij handwraps en bokshandschoenen draagt. Het raken van de tas met blote knokkels heeft echter bepaalde voordelen. Door de zak te slaan zonder wikkels of handschoenen kan de huid harder worden terwijl de botten, spieren en het bindweefsel van uw handen worden versterkt. Door een paar eenvoudige technieken te volgen, kun je veilig de zware zak raken zonder handschoenen.

Controleer je vuist

 1. Sla de zak met een "platte" vuist. Sluit uw hand zodat de blootgestelde delen van uw vingers zich in een vlak vlak bevinden, op één lijn liggen. Zowel je bovenste rij knokkels als de vingers eronder moeten tegelijkertijd contact maken met de zware tas. Houd beide handen enigszins los terwijl u in uw verdedigende houding staat. Draai je vuist vast net voordat elke stoot de zak raakt.

Controleer je vuist

 1. Je kunt de tas met een echt blote hand slaan, maar je kunt ook een compromis sluiten tussen bescherming en handhardheid door handwraps te dragen, die de botstructuur en ligamenten in je handen en polsen ondersteunen. Afhankelijk van de wikkelstijl kunnen handwraps je knokkels bloot laten of ze afdekken voor enige bescherming.

Techniek is alles

 1. Houd een rechte pols terwijl u de tas raakt. Zorg ervoor dat uw hand, pols en onderarm allemaal in een rechte lijn liggen telkens wanneer u contact maakt met een stoot. Span uw arm-, schouder-, pols- en handspieren net voor de botsing aan. Raak de tas alsof je hele arm en hand een massieve stalen staaf zijn.

 2. Raak de zak met scherpe, scherpe stoten. Trek elke stoot net zo snel uit de zak als je hem aflevert, waardoor de energie van je slag binnen zijn doel blijft. Focus op nauwkeurigheid en techniek, in tegenstelling tot kracht.

Techniek is alles

 1. Controleer de conditie van uw handen. Als u de huid van uw knokkels breekt, moet u de tas niet meerdere dagen raken. Besteed aandacht aan gevoelens die op blauwe plekken of breuken kunnen wijzen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407