Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe pindakaas u helpt vet te verbranden

Nadelen en suggesties voor winkelen

 1. U kunt vet elimineren wanneer u probeert af te vallen, maar het feit is dat het menselijk lichaam vet nodig heeft voor algeheel onderhoud, inclusief de gezondheid van de hersenen. Bovendien helpt vet je om in vet oplosbare vitamines beter op te nemen. De sleutel is om gezonde vetten te vinden, in plaats van verzadigde en transvetten die je hart schaden. Hoewel pindakaas alleen geen overtollig lichaamsvet kan verbranden, kan dit gezonde vet je helpen bij het afvallen, samen met voeding en lichaamsbeweging.

Voordelen voor de gezondheid van pindakaas

 1. Pindakaas wordt beschouwd als gezond vet vanwege het gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten. Bekend om zijn gezondheidseffecten, kan onverzadigd vet het cholesterolgehalte verlagen en tegelijkertijd uw algehele cardiovasculaire gezondheid beschermen. De Academy of Nutrition and Dietetics schat dat de helft van het vetgehalte in pindakaas enkelvoudig onverzadigd is. Pinda's zijn ook een waardevolle bron van eiwitten en vezels.

Effecten op het lichaam

 1. Als je pindakaas eet, verbrandt je lichaam niet automatisch vet. Het gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten kan echter het verlangen naar junkfood dat is afgeleid van ongezonde vetten verzadigen. Het eiwit en de vezels houden je ook langer vol, en voorkomen zelfs suikerongelukken die vaak leiden tot eetaanvallen. Bovendien kan pindakaas je metabolisme zelfs verbeteren, volgens HealthyWomen.org. Je metabolisme is verantwoordelijk voor het verbranden van calorieën gedurende de hele dag, zelfs als je gaat zitten of slaapt. Een studie gepubliceerd in het augustus 2002 nummer van het International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders wees uit dat deelnemers die na 19 weken meer pinda's aten, hun energieverbruik in rust met 11 procent hadden verhoogd. Sommige pindakaas bevatten additieven, zoals suiker, dus kies er een die alleen met pinda's is gemaakt.

Beste bronnen

 1. Zoek naar merken pindakaas met het label "natuurlijk". Deze bevatten de grootste hoeveelheden enkelvoudig onverzadigd vet zonder toegevoegde siropen en gehydrogeneerde oliën, waarvan de laatste een bron van transvet is. Verwijder geen overtollige olie bovenop de pindakaas - dit is waar het gezonde enkelvoudig onverzadigde vet zit. Roer in plaats daarvan voorzichtig de pot voor gebruik. Er zijn andere merken natuurlijke pindakaas die geen gescheiden oliën hebben, maar ze kunnen andere ingrediënten bevatten, zoals melasse. Vaak aangeduid als "niet roeren", kunnen deze zogenaamd natuurlijke pindakaas ook toegevoegde gehydrogeneerde oliën bevatten om ze te homogeniseren en scheiding te voorkomen. Een alternatief voor pindakaas in pot is om er zelf pinda's van te maken en wat zout.

Voorbij pindakaas

 1. Gewichtsbehoud op lange termijn en de algehele gezondheid is afhankelijk van een gezond dieet. Met andere woorden, u moet niet alleen op pindakaas vertrouwen. Probeer andere bronnen van enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals avocado's, noten en olijfolie. Ondanks de voordelen bevat pindakaas ook verzadigd vet en veel calorieën. Door je porties te verzorgen, kun je een lange weg afleggen om ervoor te zorgen dat je het meeste voordeel haalt zonder je inspanningen om af te vallen te vernietigen. Een portie is 2 eetlepels.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407