Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe proteïnepoeder aan yoghurt toe te voegen

Stap 4

 1. Ooit beschouwd als een supplement voor bodybuilders, wordt eiwitpoeder nu gebruikt door mensen uit alle lagen van de bevolking om de eiwitinname te verbeteren. Eiwitpoeders zijn er in verschillende smaken, zoals chocolade, vanille, aardbei, banaan en fruitmengsels. Eiwitpoeder kan worden verkregen uit wei, soja, hennep, rijst en plantaardige bronnen. Het toevoegen van eiwitpoeder aan uw dieet kan net zo eenvoudig zijn als een schep met wat water erin gooien, en zo complex als het toevoegen aan pannenkoeken, brood en andere gebakken producten. Eiwitpoeder en yoghurt is een combinatie die verschillende mogelijkheden biedt.

Stap 1

 1. Voeg een schep eiwitpoeder toe aan een glazen of kleine kom. Giet een beetje water per keer en meng het tot een gladde pasta ontstaat. Voeg de pasta toe aan je yoghurt en meng dat samen. Dit elimineert eventuele klonten of korrelige textuur uit het eiwitpoeder, maar biedt nog steeds dezelfde voordelen, zegt de Health Link Alberta-website. Voeg het poeder rechtstreeks aan de yoghurt toe als de textuur je niet stoort.

Stap 2

 1. Voeg een schep eiwitpoeder en een kopje yoghurt samen in een blender met andere ingrediënten om een ​​smoothie te maken. Inclusief vruchtensap en bevroren bessen voor een fruitsmoothie, of magere melk, pindakaas en banaan voor een compleet andere smaak. Experimenteer met verschillende extra's om de smaken te vinden die je lekker vindt.

Stap 3

 1. Voeg de eiwitpoederpasta of het rechte eiwitpoeder toe aan yoghurt, samen met verse bessen en noten om een ​​eiwitrijk dessert te maken. Gebruik een combinatie van frambozen, aardbeien, bosbessen, pinda's, amandelen, pecannoten of walnoten. Besprenkel een beetje honing of ahornsiroop als je wat zoetheid wilt.

Stap 3

 1. Gebruik voor elk recept de smaak van yoghurt die u het lekkerst vindt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407