Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe snel zult u afvallen als u broodproducten uitsnijdt?

Gezonde invoegtoepassingen

 1. Het gaat niet om het specifieke voedsel dat u eet of niet eet wanneer u probeert af te vallen; in plaats daarvan draait het allemaal om je totale dagelijkse inname van calorieën. Bezuinigen op broodproducten kan een onderdeel zijn van een strategie om uw calorie- of koolhydraatinname te verlagen voor gewichtsverlies. Hoe snel je verliest na het uitsnijden van brood, is echter afhankelijk van het voedsel dat je eet in plaats van brood. Zoals met elk plan voor gewichtsverlies, raadpleeg je arts of diëtist om je te helpen bij het ontwerpen van een plan dat bij je past.

Calorieën in broodproducten

 1. Als u van plan bent om brood uit uw dieet te snijden om gewicht te verliezen, moet u eerst weten hoeveel calorieën u krijgt van het brood dat u eet; calorieën in broodproducten variëren enorm. Een sneetje volkorenbrood heeft bijvoorbeeld 81 calorieën, een Engelse muffin heeft 129 calorieën en een grote volkoren pitabroodje heeft 170 calorieën. Lees de voedseletiketten van uw favoriete broodproducten om een ​​idee te krijgen van het aantal calorieën dat ze bijdragen aan uw dieet.

 2. Als u brood uitsnijdt om uw koolhydraatinname te verminderen, is het belangrijk om te weten dat koolhydraten in verschillende voedingsmiddelen zitten, waaronder rijst, pasta, aardappelen, erwten, fruit en melk. Maar als brood je primaire koolhydraatvoedsel is, kan het verminderen van je hoeveelheid voedsel je helpen je totale inname van koolhydraten te verminderen.

Brood uitsnijden om af te vallen

 1. Gewichtsverlies gaat over het veranderen van uw calorievergelijking, wat betekent dat het aantal calorieën dat u binnenkrijgt minder moet zijn dan het aantal calorieën dat u verbrandt. Om 1 pond tot 1 1/2 pond per week te verliezen, moet uw calorievergelijking een negatief saldo van 500 calorieën tot 750 calorieën per dag creëren. Als je zes tot tien sneetjes volkorenbrood per dag eet en ze allemaal uit je dieet snijdt, verlies je 1 pond tot 1 1/2 pond per week.

 2. Als u in het begin niet zoveel brood eet, verliest u mogelijk niet veel door broodvrij te gaan. Als u bijvoorbeeld slechts één snee brood per dag eet en die snee uit uw dieet snijdt zonder het te vervangen door ander voedsel of andere dieetwijzigingen door te voeren, kan het ongeveer zes weken duren om een ​​pond te verliezen. Maar als je bij elke maaltijd brood eet, zoals een Engelse muffin met ontbijt, een grote pita tijdens de lunch en een broodje met diner, kan dit je bijna 400 calorieën per dag besparen, wat in de loop van vier weken kan leiden tot een 3 pond gewichtsverlies.

Gewichtsverlies vriendelijke broodvervangingen

 1. Als u brood uit uw dieet snijdt, moet u het vervangen door voedingsmiddelen met minder calorieën, zoals fruit en groenten. Als u bijvoorbeeld 's ochtends eieren met toast eet voor het ontbijt, kunt u in plaats daarvan eieren en fruit overwegen. Door twee sneetjes volkoren toast te vervangen door 1 kopje meloen, kun je ongeveer 100 calorieën besparen. Tijdens de lunch, in plaats van een sandwich, top 2 kopjes gemengde greens met mager kalkoen of kipfilet en bespaar 110 calorieën. Verwissel tijdens het diner je dinerbroodje voor een portie broccoli van 1/2 kopje en bespaar 55 calorieën.

Hoe brood past in een dieet met gewichtsverlies

 1. Ondanks wat u kunt horen, kan brood in een plan voor gewichtsverlies passen - als u verstandig kiest en op uw porties let. Witte broodproducten hebben de neiging om snel te verteren en veroorzaken een snelle stijging en daling van de bloedsuikerspiegel. Als u probeert af te vallen, kies dan brood met meer verzadigende kracht en minder invloed op de bloedsuikerspiegel, zoals 100 procent volkorenbrood. Maar net als alles wat je eet, tellen de calorieën in het volkorenbrood nog steeds mee voor je dagelijkse totaal.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407