Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe u uw aandelenopties kunt maximaliseren en de belastingen kunt minimaliseren

Basisopties aandelenopties. Minimaliseer de belastingen om de waarde te maximaliseren.

 1. Hoe u uw belastingen kunt minimaliseren en uw voordelen kunt maximaliseren. Als u aandelenopties voor werknemers (ESO) hebt, maar geen idee hebt hoe u hiermee om moet gaan, voel u dan niet slecht, want zelfs goed opgeleide professionals kunnen ze een uitdaging vinden. Maar als ze een aanzienlijk deel van uw vermogen uitmaken, doet u er goed aan de tijd en energie te besteden om ze optimaal te gebruiken.

 2. Door David Rae Certified Financial Plannertm, Accredited Investment Fiduciarytm

Hoe werken aandelenopties?

 1. Veel mensen vinden op afstand iets financieel verwarrend en stressvol. Nou raad eens? In veel gevallen zijn aandelenopties nog erger. Veel mensen hebben twee, drie of soms zelfs vier of vijf verschillende 'aandelenoptieplannen' op één overzicht van één bedrijfsaandeel. Ze hebben allemaal verschillende vestingsregels, waarden, belastbaarheid, enzovoort. Yikes! Daarom spreek ik slechts zelden iemand die hun aandelenopties volledig begrijpt en nog zeldzamer, dat zij volledig profiteren van hun geldpotentieel.

 2. Voor sommige mensen hebben ze toevallig een paar aandelen die gewoon op een of andere rekening staan, waar ze geen idee van hebben. Voor anderen vormen hun aandelen letterlijk 100% van hun langetermijnsparen. (Het is een goed probleem om te hebben wanneer de aantallen groot worden, en een die gemakkelijk kan worden verholpen met de juiste financiële begeleiding van een Fiduciary Financial Planner.)

 3. Als het goed wordt beheerd, kunnen werknemersoptieplannen (ESO) een extreem lucratief voordeel zijn van werken voor een bloeiend (of binnenkort) bedrijf. Maar als ze niet goed worden behandeld, kunnen ze veranderen in een nachtmerrie voor belastingplanning en u in het vagevuur van alternatieve minimumbelastingproblemen (AMT) laten belanden.

 4. Als u aandelenopties hebt, wees dan de eenhoorn en hebt u een financieel plan om de waarde ervan te maximaliseren voor uw langetermijndoelen, terwijl u tegelijkertijd strategisch bent om hun belastingen te minimaliseren.

Basisprincipes van aandelenopties voor werknemers gedefinieerd

 1. In eenvoudige termen is een werknemersoptie een contract van uw werkgever om u toe te staan ​​de bedrijfsaandelen tegen een bepaalde prijs gedurende een bepaald tijdsvenster te kopen. De twee meest voorkomende soorten aandelenopties zijn:

 2. Er zijn twee belangrijke manieren waarop deze plannen verschillen. Ten eerste worden NSO's over het algemeen aangeboden aan niet-uitvoerend personeel, externe consultants en bestuurders en ontvangen ze geen speciale fiscale behandeling. Aan de andere kant zijn ISO's bijna altijd gereserveerd voor hoogwaardige uitvoerende werknemers (vandaar de incentive aandelenopties van Silicon Valley-bedrijven Space X, Sony of zelfs Boeing voor een paar voorbeelden.) In een typische rich-rich-richer-stijl, de opties dat de grote verdieners ISO's een gunstige fiscale behandeling krijgen, ervan uitgaande dat ze voldoen aan specifieke regels die door de IRS zijn beschreven. (Later meer over de fiscale behandeling, maar als u een ISO-plan hebt en het niet voldoet aan de IRS-richtlijnen, moet iemand eens kijken naar het oplossen van dat probleem en zo!)

 3. Nog in de war? Het is geen wonder; aandelenoptieplannen zijn complex. Er zijn zoveel variabelen en plannen moeten zowel de werkgeversovereenkomst als de IRS-inkomstenregels volgen. Je hebt misschien ook dingen zoals aandelenaankoopplannen, beperkte aandelenopties en andere soorten aandelen, maar daarover later meer.

Essentiële basisopties vocabulaire

 1. Als u de waarde van uw opties wilt maximaliseren en de belastingfactuur wilt minimaliseren, moet u een specifieke set regels van de IRS volgen. Uiteindelijk hangt de belasting af van de timing en het type ESO-plan dat u bezat.

Stimulerende aandelenopties (ISO) speciale fiscale behandeling

 1. Op dit moment hebt u het volste recht om naar de uitgangen te schreeuwen. Maar verdraag mij. . .

Stimulerende aandelenopties (ISO) speciale fiscale behandeling

 1. Wanneer u van plan bent om de voordelen van uw optieplannen te maximaliseren, zijn er verschillende aandachtspunten; belastingen, aandelenwaarden en totale investeringsallocatie. Over het algemeen zou u niet meer dan 5% van uw vermogen in een enkele voorraad willen. Met substantiële aandelenopties moet u dat misschien nog verhogen, nog steeds met een doel van niet meer dan 20% van uw vermogen in een enkel aandeel. Raadpleeg uw Fiduciary Financial Planner om een ​​handelwijze te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat u de bovenstaande belastingregels volgt terwijl u op weg bent naar een geschiktere financiële portefeuille voor uw specifieke doelen, tijdsbestekken en risicotolerantie. U houdt misschien nog meer van uw bedrijfsaandelen en uw bedrijf, maar er is gewoon teveel risico om al uw geld in één aandeel te hebben, laat staan ​​aandelen in het bedrijf waar u uw inkomsten vandaan haalt.

 2. U kunt dit lezen en gaan: "OMG 99% van mijn vermogen zit in de aandelenopties van mijn bedrijf!" Dit is GEEN reden om grote brokken op te kopen en grote brokken te verkopen zonder rekening te houden met de fiscale gevolgen. Ik ontwikkel meestal een plan om mensen te helpen opties in de loop van de tijd te verkopen, zo belastingefficiënt mogelijk met de dollarkosten die in de loop van de tijd gemiddeld uit de voorraad komen. Het plan voor verkoop van deze aandelenopties heeft hun algehele financiële beeld en doelstellingen in gedachten.

Bottom line voor u Basisopties aandelenopties en uw financieel plan

 1. Aandelenopties lijken de laatste jaren steeds populairder te worden, zeker in technische en media-kringen. We hebben allemaal verhalen gehoord van techwerkers die jarenlang hebben weggewerkt, en met dat in gedachten moeten ze alles in het werk stellen om de meeste waarde te halen uit de aandelenopties die ze al hebben opgebouwd en in de toekomst mogelijk zullen opbouwen. Vanuit het oogpunt van het bedrijf is het een geweldige manier om medewerkers te motiveren - als het bedrijf het goed doet, is het geen sinecure om te denken dat de aandelen het ook goed zouden doen (niet altijd het geval, maar je snapt het wel).

 2. Wees voorzichtig, ik kan me geen moment herinneren dat een nieuwe klant binnenkwam en echt veel begreep van hun eigen aandelenopties. Over het algemeen is het gesprek meer als: "Ik heb een aantal opties en hier is de verklaring die ik wil bekijken." Of ze hebben van een collega gehoord hoe ze werden gedood met belastingen van goede oude Uncle Sam toen ze "opties kregen". Wat uw reden ook is, het is een goed moment om met een Fiduciary Financial Planner te praten om een ​​deel van de emotie uit het gesprek te halen, slimmere beslissingen te nemen voor uw financiële toekomst en een solide strategisch plan op te zetten als het gaat om timing.

 3. Een tekst van Les Mis '' One Day More 'stelen, kan dit het verschil betekenen tussen kapitaalwinsten op korte termijn en kapitaalwinsten op lange termijn. Inderdaad, een dag meer zou duizenden dollars aan belastingbesparing kunnen betekenen.

 4. Live voor vandaag maar plan voor morgen (het zal hier eerder zijn dan je denkt.)

 5. DAVID RAE, CFP (r), AIF (r) is een in Los Angeles gevestigd gecertificeerd financieel plan met DRM Wealth Management, een regelmatige medewerker van Advocate Magazine, Huffington Post, Investopedia en niet te vergeten tal van tv-optredens voor op CBS, ABC, NBC, KTLA, KCAL en zelfs Bravo TV. Hij helpt slimme mensen in de VS op weg naar hun financiële doelen. Voor meer informatie bezoek zijn website op www.davidraefp.com of de blog van Financial Planner LA.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407