Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe vijf pond per dag yoghurt en havermout te verliezen tweemaal per dag

Overwegingen

 1. De sleutel tot het verliezen van gewicht is om minder calorieën in te nemen dan je lichaam verbrandt, wat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan is, vooral als je wordt aangetrokken door een yoghurt- en havermoutdieetplan dat beweert gemakkelijk en snel gewichtsverlies. Havermout en yoghurt zijn twee voedingsmiddelen waarvan is aangetoond dat ze de verzadiging verhogen en gewichtsverlies stimuleren tijdens het diëten, en als onderdeel van een gezond maaltijdplan, kunnen ze je helpen om vijf pond te verliezen na verloop van tijd. Maar een havermout- en yoghurtdieet kan heel snel saai worden. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een dieet voor afvallen.

Gewichtsverlies: havermout en yoghurt

 1. Volgens de American Academy of Family Physicians moet u 3.500 meer calorieën verbranden dan u verbruikt om een ​​pond te verliezen. Het creëren van een dagelijks tekort van 500 calorieën zou moeten resulteren in een gewichtsverlies van 5 pond in ongeveer vijf weken. Een maaltijd van 1 gekookte kop havermout en 5 ons gewone, magere Griekse yoghurt met 1/2 kop gesneden aardbeien weegt ongeveer 350 calorieën. De maaltijd levert ook 20 gram eiwit, 39 gram koolhydraten, 5,5 gram vezels en 6 gram vet.

 2. Uw dieet voor twee maaltijden van havermout en yoghurt, plus een snack van 100 calorieën en een gezond diner van 500 calorieën, komt neer op een maaltijdplan van 1300 calorieën. De meeste mensen kunnen afvallen met een plan van 1300 calorieën. Afhankelijk van het activiteitsniveau, moeten mannen mogelijk 200 tot 300 calorieën meer toevoegen door een groter diner of snacks met meer calorieën te consumeren.

Dagelijkse yoghurt verhoogt vetverlies

 1. Yoghurt is een uitstekende bron van calcium en eiwitten, twee voedingsstoffen waarvan is bewezen dat ze de stofwisseling van het lichaam verhogen en vetverlies stimuleren. Een onderzoek uit april 2004, gepubliceerd in Obesity Research, toonde aan dat personen die een caloriearm dieet met veel zuivelproducten consumeerden, 70 procent meer gewicht verloren dan alleen die beperkende calorieën.

 2. Een andere studie gepubliceerd in het International Journal of Obesity in januari 2005 wees uit dat het opnemen van yoghurt in een caloriearm dieet het vetverlies aanzienlijk verhoogt, met name in de rompregio. Om overtollige calorieën te voorkomen, breng je gewone magere yoghurt op smaak met een scheutje honing, een beetje kaneel of kies een yoghurt met een calorievrije natuurlijke zoetstof, zoals stevia. Griekse yoghurt biedt zelfs meer eiwit dan traditionele yoghurt en minder natuurlijke suiker.

Havermout eten om af te vallen

 1. Havermout is een uitstekend gewichtsverlies vanwege het vezelgehalte. De onoplosbare vezel in havermout vertraagt ​​de spijsvertering en helpt je langer vol te voelen, en de cholesterolverlagende oplosbare vezel kan helpen buikvet te verbranden. In een onderzoek uit september 2012, gepubliceerd in Obesity, ontdekten onderzoekers van het Wake Forest Baptist Medical Center dat diëten met een hoger gehalte aan oplosbare vezels in de loop van de tijd significant geassocieerd waren met een lagere ophoping van buikvet. Kies ouderwetse haver of snelle haver in plaats van verpakte instant havermout, waaraan zout en suiker zijn toegevoegd. Zoet je havermout met een scheutje ahornsiroop of honing en bedek het met vers fruit.

Eindig met een gezond diner

 1. Havermout en yoghurt moeten u de hele dag tevreden houden, maar verpest uw plan niet door te veel te eten tijdens het diner. Kies een verstandig diner bestaande uit een magere eiwitbron, verschillende porties niet-zetmeelrijke groenten en een kleine portie zetmeel of volkoren. Bijvoorbeeld, een 4-ounce gegrilde kipfilet met 1 kop gestoomde broccoli, een kleine gebakken zoete aardappel en een slasalade of een 5-ounce gegrilde zalmfilet geserveerd met 1 kop geroosterde asperges en 2/3 kop bruine rijst zijn gezonde diners die uw gewichtsverlies op koers houden. Streef naar een diner van 500 tot 700 calorieën, afhankelijk van je activiteitsniveau.

Pas op voor verveling

 1. Uw maaltijdplanken voor havermout en yoghurt kunnen u helpen de koers te houden in termen van het onder controle houden van calorieën als u het gewicht verliest, maar het dagelijks eten van hetzelfde voedsel kan heel snel oud worden. Volgens de Academie voor Voeding en Dieetleer is een van de redenen dat rage-diëten niet werken voor langdurig gewichtsverlies vanwege hun rigide menu's.

 2. Dus, om je smaakpapillen te laten raden, gooi je zo nu en dan het rigide havermout- en yoghurtmaaltijdplan over en vervang je je maaltijd met 350 calorieën door iets anders. Gebruik een calorie-app om u te helpen binnen uw toegewezen caloriebudget te blijven, zodat u blijft verliezen. Gezonde voedingsvriendelijke vervangers kunnen een hardgekookte en toast zijn, een kom volkoren granen met magere melk, een kom bouillon-gebaseerde soep met volkoren crackers of een kalkoensandwich op volkoren brood met mosterd, sla en tomaat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407