Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel calorieën bevat kippentortillasoep?

Te veel van het goede

 1. Als u een fan bent van soep, is kippentortillasoep een goede keuze als een volledige maaltijd op zichzelf. Het bevat voldoende hoeveelheden producten, evenals eiwitbronnen. Het heeft ook een breed scala aan smaken.

Calorieën

 1. LIVESTRONG's voedseldatabase MyPlate een portie tortilla-soepen met een kopje bevat ongeveer 100 tot 190 calorieën. Van deze calorieën komen negen tot 18 uit vet.

Koolhydraten en vet

 1. Het koolhydraatgehalte in één kopje kippentortillasoep kan variëren van 16 tot 23 gram, terwijl het vetgehalte slechts één tot twee gram is. Dit maakt het een geweldig gerecht voor mensen die vetinname bekijken.

 2. Houd er rekening mee dat zelfgemaakte of in het restaurant gemaakte variëteiten van deze soep sterk kunnen verschillen van deze aantallen, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Vaak worden tortilla-strips gebruikt als garnering in restaurants die kippentortillasoep serveren, waardoor het koolhydraat- en vetgehalte hoger wordt dan hier.

Protein

 1. Eén kopje kippentortillasoep bevat zes tot negen gram eiwit, afhankelijk van hoeveel kip in het gerecht wordt gebruikt. Sommige recepten bevatten ook bonen, een peulvrucht met een stevig eiwitprofiel ook.

 2. Hoe meer van deze ingrediënten de soep bevat, hoe hoger het aantal eiwitten. Healthline.com legt uit dat de gemiddelde man ten minste 56 gram eiwit in zijn dagelijkse voeding moet opnemen; de gemiddelde vrouw moet minstens 46 gram eiwit in haar hebben.

Meer over MyPlate

 1. LIVESTRONG MyPlate calorie-tracker-app voor iPhone en Android heeft miljoenen mensen geholpen op een gezonde manier af te vallen - door ondersteuning te krijgen van een actieve gemeenschap terwijl ze hun eetpatroon volgen en sporten. MyPlate is altijd een best beoordeelde app en biedt de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijke tool met miljoenen voedingsmiddelen en recepten, in-app workouts van 5 minuten en een krachtige ondersteuningscommunity.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407