Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel calorieën in romige tomatensoep?

Monitor regelmatig

 1. Hoewel traditionele tomatensoep weinig calorieën bevat, bevat romige soep room, die volume, smaak, vet en calorieën toevoegt. Romige tomatensoep is echter niet extreem hoog in calorieën, dus je zou het in je dieet moeten kunnen passen als je de voedingsfeiten vooraf beoordeelt.

Calorieën

 1. LIVESTRONG's voedseldatabase MyPlate merkt op dat een portie romige tomatensoep van één kopje tussen de 80 en 240 calorieën bevat. Dit is meer calorieën dan gewone tomatensoep; MyPlate merkt op dat een kopje tomatensoep slechts 72 calorieën bevat.

Fat

 1. Een kopje romige tomatensoep bevat tussen 1,5 en 18 gram vet, met maximaal acht gram verzadigd vet. Dit bewijst hoe drastisch een recept en de vetcomponent voor dit gerecht kunnen variëren. Hoewel vet veel calorieën bevat, biedt het wel voordelen. De National Library of Medicine en National Institutes of Health stellen dat vet essentieel is voor een goede groei en ontwikkeling.

Koolhydraten

 1. Romige tomatensoep is rijk aan koolhydraten. Een kopje van deze soep bevat 16 tot 17 gram koolhydraten, met een tot twee gram vezels. Volgens MayoClinic.com kan vezels uw cholesterolgehalte helpen verlagen.

Protein

 1. Tomaten bevatten niet veel eiwitten en romige tomatensoep ook niet. Een kopje van deze soep bevat slechts twee tot vier gram eiwit.

Meer over MyPlate

 1. LIVESTRONG MyPlate calorie-tracker-app voor iPhone en Android heeft miljoenen mensen geholpen om op een gezonde manier af te vallen - door ondersteuning te krijgen van een actieve gemeenschap tijdens het volgen van hun eten en sporten. MyPlate is altijd een best beoordeelde app en biedt de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijke tool met miljoenen voedingsmiddelen en recepten, in-app workouts van 5 minuten en een krachtige ondersteuningscommunity.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407