Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel calorieën zitten er in Pearl Milk Tea?

Zuivelproducten

 1. Oorspronkelijk uitgevonden als een traktatie voor kinderen in Taiwan in de jaren 1980, heet het zoete theedrankje dat bekend staat als bubbelthee onder de namen Pearl Pearl Tea. De combinatie van sterke zwarte of groene thee met melk en aroma's zoals fruit en tarosiropen, heeft de drank parels van tapioca die langs de bodem drijven om op te zuigen door een oversized rietje.

 2. Gemiddeld bevat een standaard portie parelmelkthee van 16 ounce:

Calorieën van melkmelkthee

 1. De calorieën in bubbelthee zijn afhankelijk van hoeveel suiker, melk, fruit, taro en toppings u of de bubbeltheewinkel die u bezoekt aan de theebasis toevoegen. Gemiddeld schatten calorietellers dat een 16-ounce glas van de schuimige drank 278 calorieën levert.

 2. De melktheeketen Boba Guys schat dat de melktheecalorieën variëren van 62 tot 400 calorieën voor 16 ons. Hoewel dat een aanzienlijk deel calorieën is om te drinken, kan het lager zijn dan het drinken van een 16-ounce Aardbeien Creme Frappuccino Blended Creme bij Starbuck's, die bijvoorbeeld 370 calorieën bevat.

De belangrijkste bron van calorieën

 1. De primaire bron van melktheecalorieën komt van de grote tapiocabellen die naar de bodem van de drank zinken. Er is ongeveer 1/3 kopje parels in 16 gram, gelijk aan 180 calorieën in een kopje thee.

 2. Tapioca is afkomstig van zetmeelrijke cassave-knollen, die bijna volledig koolhydraten zijn. De parels rangschikken 94 op de glycemische index - pure glucose heeft een score op de index van 100.

 3. Ondanks hun calorierijke belasting bieden tapiocaparels enkele voedingsvoordelen die hun aanwezigheid in de drank de moeite waard kunnen maken. De parels leveren kleine hoeveelheden calcium, folaat, mangaan en ijzer en bevatten weinig natrium, vet en cholesterol.

 4. Tapioca is ook glad op de maag, waardoor het een goede keuze is voor mensen met spijsverteringsproblemen. Tot slot levert tapioca vezels en koolhydraten waardoor je je verzadigd voelt en honger onderdrukt, waardoor je niet kunt toegeven aan de verleiding om nog meer calorieën te consumeren.

Suikergehalte van pealmelkthee

 1. De calorieën van melkthee zijn ook afhankelijk van de hoeveelheid suiker en andere koolhydraten die het bevat. Per theelepel serveert suiker maximaal 16 calorieën. De gemiddelde 16-ounce drank bevat 22 gram suiker - 5,5 theelepels - wat betekent dat 88 calorieën in de 16-ounce drank afkomstig zijn van zoetstof.

 2. De hoeveelheid suiker verandert, afhankelijk van hoe zoet u van uw drankje houdt en welk type melk u kiest te gebruiken. Zuivelmelk heeft 161 calorieën per 8-ounce kop en 12 gram suiker. Een andere populaire optie, amandelmelk, levert 32 gram suiker per kopje, met 441 calorieën in 8 gram.

Meer Bubble Tea Nutrition

 1. De calorieën in een kopje thee kunnen snel oplopen, afhankelijk van hoe je je drankje aanpast. Hoewel het idee van ingrediënten voor parelthee, waaronder thee, melk, tapiocaboba's en smaakstoffen wereldwijd hetzelfde is, is er veel variatie in ingrediënten die het aantal calorieën in je glas kunnen beïnvloeden. Waaronder:

 2. 1. Soort melk: Bij Boba Guys, een boba-theewinketen in de VS, omvatten biologische melkopties biologische havermelk of amandelmelk naast het zuivelras. Sommige pareltheeën in winkels over de hele wereld worden gemaakt met gezoete gecondenseerde melk met 65 calorieën in elke eetlepel die wordt toegevoegd aan melkthee.

 3. 2. Fruitaroma: volledig natuurlijke fruitpuree kan calorieën lager houden dan sommige kunstmatig gearomatiseerde fruitsiroop. Als straatvoedsel varieert het type siroop per verkoper. De Boba Guys-keten gebruikt verse fruitpuree om dranken te zoeten om calorieën te verlagen.

 4. De calorieën in een kopje thee kunnen snel oplopen, afhankelijk van hoe je je drankje aanpast. Hoewel het idee van ingrediënten voor parelthee, waaronder thee, melk, tapiocaboba's en smaakstoffen wereldwijd hetzelfde is, is er veel variatie in ingrediënten die het aantal calorieën in je glas kunnen beïnvloeden. Waaronder:

 5. 1. Soort melk: Bij Boba Guys, een boba-theewinketen in de VS, omvatten biologische melkopties biologische havermelk of amandelmelk naast het zuivelras. Sommige pareltheeën in winkels over de hele wereld worden gemaakt met gezoete gecondenseerde melk met 65 calorieën in elke eetlepel die wordt toegevoegd aan melkthee.

 6. 2. Fruitaroma: volledig natuurlijke fruitpuree kan calorieën lager houden dan sommige kunstmatig gearomatiseerde fruitsiroop. Als straatvoedsel varieert het type siroop per verkoper. De Boba Guys-keten gebruikt verse fruitpuree om dranken te zoeten om calorieën te verlagen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407