Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel calorieën zitten er in Philadelphia-roomkaas?

Provolone

 1. Philadelphia Cream Cheese, een divisie van Kraft Foods, verkoopt een lijn roomkaasproducten voor gebruik in recepten of gewoon voor het belegeren van een bagel of Engelse muffin. De roomkaasvariëteiten van Philadelphia zijn onder andere originele, neufchatel en magere roomkaas.

Portiegrootte

 1. De portiegrootte voor Philadelphia Roomkaas is 1 ons. Elke room van 8 ounce roomkaas bevat acht porties. Deze vermelde portiegrootte moet worden gebruikt als referentiepunt bij het beoordelen van hoe roomkaas uw dagelijkse voeding beïnvloedt. Als u meer dan 1 ons in elke portie eet, moet u dat meenemen in uw dagelijkse inname.

Originele roomkaas

 1. Een 1 oz. portie van de Philadelphia Original Cream Cheese bevat 100 calorieën. Van die calorieën komen 80 uit vet, volgens het voedingsetiket. Als je 2.000 calorieën per dag eet, is een portie van de originele roomkaas 5 procent van je totale dagelijkse calorie-inname.

Neufchatel-kaas

 1. De roomkaas Neufchatel van Philadelphia heeft een derde minder vet dan het origineel. Elke portie Neufchatel-kaas bevat 70 calorieën, waarvan 60 calorieën vet zijn, volgens het etiket met voedingsfeiten. Een portie roomkaas is gelijk aan 3,5 procent van je totale dagelijkse calorie-inname als je 2.000 calorieën per dag eet.

Vetvrije roomkaas

 1. De Philadelphia Cream Cheese-lijn bevat ook vetvrije roomkaas. Een portie hiervan bevat 30 calorieën en geen vet. Een portie van 1 ons is gelijk aan 1,5 procent van uw dagelijkse calorie-inname als u een dieet van 2000 calorieën eet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407