Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel gewicht kan ik verliezen door snoep uit te snijden?

 1. Een van de beproefde methoden voor gewichtsverlies is het uitsnijden van snoep. De hoeveelheid gewicht die u verliest bij een dieet met een laag suiker- of suikervrij dieet, is afhankelijk van de hoeveelheid suiker die u momenteel eet. Sommige mensen elimineren gewoon dagelijkse desserts bij het uitsnijden van snoep, terwijl anderen ook stoppen met het drinken van frisdrank of het eten van bewerkte voedingsmiddelen die veel suiker bevatten.

Dessert overslaan

 1. Als het mesten van desserts deel uitmaakt van uw dagelijkse voedselinname, kunt u door ze uit te snijden tot 500 calorieën per dag besparen. Het niet hebben van een dessert kan echter te streng aanvoelen en je kunt het beter doen met een dessertwissel, zoals het eten van een kom verse bessen met een klodder yoghurt in plaats van chocoladetaart. Ruilend dessert voor vers fruit snijdt ongeveer 400 calorieën uit je calorie-inname. Snijden van 400 tot 500 calorieën per dag resulteert in een verlies van ongeveer 1 pond per week.

Suikerhoudende dranken overslaan

 1. Met suiker verpakte dranken voegen voldoende calorieën toe aan uw dieet. Gezoete koffiedranken met gearomatiseerde siropen kunnen bijvoorbeeld tot 500 calorieën toevoegen aan wat begint als een calorievrije drank. De gemiddelde 12 oz. portie frisdrank of suikerhoudende drank bevat 10 tot 12 theel. suiker, in totaal ongeveer 150 calorieën. Deze uit voedingsstoffen lege, calorierijke bronnen van suiker verminderen uw eetlust niet. Vervang gezoete dranken door gewoon water, ongezoete ijsthee of sodawater door een vleugje limoen en je kunt 150 tot 300 calorieën per dag uit je dieet snijden, afhankelijk van de hoeveelheid zoete dranken die je meestal consumeert. U kunt nog 1 tot 2 pond verliezen. per maand door deze overstap te maken.

Verborgen suikerbronnen

 1. Een van de meer uitdagende aspecten van het verminderen van uw inname van snoep is het analyseren van bewerkte voedingsmiddelen en restaurantvoedsel. Veel ontbijtgranen, brood en ingevroren voorgerechten bevatten een grote hoeveelheid suiker of glucosestroop, zelfs als ze niet zoet smaken. Hetzelfde geldt voor saladedressing, jus en sauzen. Analyseer voedingsetiketten om te zien of suiker of zoetstoffen een van de eerste ingrediënten zijn die worden vermeld. Vervang bewerkte voedingsmiddelen zoveel mogelijk door hele, natuurlijke voedingsmiddelen.

Veranderingen in levensstijl

 1. Snijden van snoep kan na verloop van tijd een grotere uitdaging worden. Overweeg uw portiegroottes te verkleinen in plaats van alles of niets te gebruiken voor snoep. Eet een ons donkere chocolade in plaats van die stapel kerstkoekjes of de doos Valentijnsdag snoep. Geniet van een gezoete koffie drinken een keer per week tijdens de zondagse brunch. Hoe meer snoep je kunt verwerken zonder te veel te eten, hoe meer geluk je zult hebben om je gewichtsverlies op de lange termijn te behouden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407