Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel gewicht kunt u verliezen door water te drinken door salades te eten?

Gezonde vetten

 1. Salades worden al lang als stereotype dieetvoeding bestempeld en er zit een logica achter dit label. Met lichte dressing en een overvloed aan groenten, vullen salades de neiging om te vullen en te bevredigen met veel minder calorieën dan zwaardere maaltijden. Voeg een glas calorievrij water toe en je hebt een maaltijd die ideaal is voor gewichtsverlies, zolang je het gedurende de dag in evenwicht houdt met ander caloriearm voedsel. Het bijhouden van uw maaltijden via een calorieteller-app is een geweldige manier om uw gezonde eetplan bij te houden.

Voedingswaarden

 1. Het is niet altijd waar dat een salade minder calorieën of minder vet bevat dan een andere maaltijdoptie. Hoewel de USDA meldt dat een typische salade zonder dressing slechts ongeveer 35 calorieën, geen vet en 6,5 gram koolhydraten bevat, heeft een salade die wordt geserveerd met ranchdressing en spek dichter bij 375 calorieën, 21,5 gram vet, 21 gram koolhydraten en 5 gram suiker. Dus als je doel gewichtsverlies is, is het verstandig om de romige dressings en calorierijke toevoegingen aan de groenten over te slaan, die als de belangrijkste attractie dienen.

Energiedichtheid

 1. Voedingsmiddelen met een lage energiedichtheid behoren tot de beste voor gewichtsverlies omdat ze vaak veel vezels en water bevatten en weinig calorieën tellen, waardoor ze voldoende vullen om u tevreden te stellen, maar niet zwaar genoeg om te verpesten jouw diëet. Een vegetarische salade zonder dressing is ongeveer 95 procent water, wat ondanks de afwezigheid van calorieën een vullend effect kan hebben. Meer energierijk voedsel, zoals een hamburger, bevat slechts ongeveer 40 procent water of minder.

Gewichtsverlies

 1. In een onderzoeksproject in 2010 ontdekte Brenda Davy, professor in voeding bij Virginia Tech, dat deelnemers die twee glazen water dronken voorafgaand aan het eten van maaltijden, meer gewicht verloren dan proefpersonen die zonder water gingen en slechts een lage -calorie dieet. Gemiddeld aten de mensen die het water dronken tussen 75 en 90 minder calorieën bij elke maaltijd en verloren ze in totaal ongeveer 15,5 pond, bijna 30 procent meer gewicht dan de andere proefpersonen gedurende 12 weken. Water is "een eenvoudige manier om gewichtsbeheersing te vergemakkelijken", zegt Davy.

Overwegingen

 1. Om consistent gewicht te verliezen en af ​​te houden, moet u meer calorieën verbranden dan u verbruikt. Veel water drinken en salades eten kan je helpen dat doel te bereiken, maar het is geen garantie, vooral als je problemen hebt met het beheersen van je eetlust of als je niet fysiek actief bent. Als u echter een normale maaltijd per dag van ongeveer 600 calorieën vervangt door een groot glas water en een salade met groenten, kip en een lichte dressing, kunt u 300 calorieën per dag snijden en maandelijks gewichtsverlies van ongeveer 2,5 pond plaatsen. Neem contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert of een nieuw plan om af te slanken begint.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407