Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoogwaardige probiotica voor kinderen

Kashi Cinna-Raisin Crunch

 1. Vriendelijke bacteriën, ook wel probiotica genoemd, kunnen gezondheidsvoordelen bieden voor zowel volwassenen als kinderen. Maar u moet uw kinderarts raadplegen voordat u uw kind probiotica geeft. Geef nooit probiotica aan kinderen of baby's die ernstig ziek zijn of een verzwakt immuunsysteem hebben. Probiotica kunnen winderigheid en mild maagklachten veroorzaken. Sommige probiotica vereisen koeling, andere niet, dus volg de opslaginstructies op het etiket dienovereenkomstig op.

Potentiële voordelen voor kinderen

 1. Probiotica zijn bacteriën en gisten die normaal in het lichaam voorkomen en helpen het systeem gezond te houden. Voor kinderen kunnen probiotica helpen bij het verminderen van veel voorkomende spijsverteringsproblemen en het verhogen van de weerstand tegen infecties. Zuigelingen die probiotica kregen binnen de eerste drie maanden van hun leven ondervonden minder constipatie, zure reflux en koliek, volgens een studie gepubliceerd in het maartnummer van het tijdschrift "JAMA Pediatrics". Controleer de leeftijdscategorie op het etiket, omdat sommige supplementen zijn geformuleerd voor kinderen van 2 maanden en ouder, terwijl anderen zijn bedoeld voor kinderen van 2 jaar en ouder.

FloraStor Kids

 1. ConsumerLab.com heeft onafhankelijk probiotische supplementen voor volwassenen en kinderen getest en beoordeeld. FloraStor Kids kwam als beste uit de bus. Het supplement wordt geleverd in poederpakketten en capsules die een specifiek type vriendelijke gist bevatten, genaamd S. boulardii lyo. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat deze soort gunstig is voor de bestrijding van pediatrische diarree. Bijvoorbeeld, "The American Journal of Tropical Medicine and Hygiene" publiceerde een studie in maart 2010 waaruit bleek dat deze soort de duur van diarree bij kinderen aanzienlijk verkort.

Nature's Way Primadophilus Kids

 1. De supplementwaakhond LabDoor beoordeelde Nature's Way Primadophilus Kids onder de top voor de hoogste kwaliteit en de beste waarde. Het bevat een mengsel van drie van de meest voorkomende vriendelijke bacteriën - Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum en Lactobacillus acidophilus - in een kauwtablet. Bepaalde stammen zoals Lactobacillus rhamnosus kunnen infecties bij baby's verminderen. Zuigelingen die een probiotische supplementen kregen die Lactobacillus rhamnosus bevatten, hadden lagere oorinfecties en minder luchtweginfecties, volgens een studie gepubliceerd in het 2009 nummer van het "British Journal of Nutrition."

Culturelle Kids

 1. Op basis van een enquête onder kinderartsen uit 2014 werd Culturelle Kids volgens de website van de fabrikant gerangschikt als het beste aanbevolen merk. Dit product bevat de enkele stam Lactobacillus rhamnosus. Net als andere soorten probiotica kan het het immuunsysteem van uw kind helpen stimuleren om problemen zoals infectieuze diarree te bestrijden en het spijsverteringsstelsel gezond te houden. Het kan ook helpen het risico te verminderen dat uw kind een longinfectie oploopt in het kinderdagverblijf, volgens Drugs.com.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407