Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ideeën voor koolhydraatarm eten voor rundergehakt

Gehaktbal micronutriënten

 1. Koolhydraatarme diëten kunnen u helpen gewicht te verliezen door hormonale controle, verhoogde verzadiging en een vermindering van de totale calorieën. Koolhydraten zijn de suikermoleculen in veel van het voedsel dat je eet. Ze komen voor in granen, suiker, fruit en groenten. De hoeveelheid koolhydraten die u in elke maaltijd eet, is rechtstreeks van invloed op uw bloedglucosewaarden. Voor diabetici kan het eten van een koolhydraatarm dieet helpen bij de regulering van de bloedglucose, waardoor het risico op chronische ziekten die verband houden met diabetes wordt verminderd. Voor gewichtsverlies betekent minder bloedsuiker minder van het hormoon insuline, dat werkt om energie en vetopslag te bevorderen. Minder insuline betekent dat u meer vet verbrandt. Wat uw reden ook is om koolhydraatarme dinerideeën te zoeken, gebruik gehakt en een paar andere ingrediënten die u waarschijnlijk in uw koelkast of kast heeft om gezonde koolhydraatarme maaltijden te bereiden.

Meatloaf

 1. Het maken van een koolhydraatarm gehaktbrooddiner is eenvoudig. In plaats van in de winkel gekocht broodkruimels, roostert u een paar stukjes koolhydraatarm brood en plaatst u deze in een keukenmachine. De meeste koolhydraatarme broden bevatten slechts enkele koolhydraten per plak. Voeg smaak toe aan je gehaktbrood door er groenten, zoals champignons, wortelen of sperziebonen in te mengen. Serveer je hoofdgerecht met een kant van niet-zetmeelrijke, koolhydraatarme groenten zoals sommige gebakken bladgroenten. Niet-zetmeelrijke groenten bevatten slechts ongeveer 5 g koolhydraten per 1/2 kop gekookt of 1 kop rauw.

Gehaktballen

 1. Rundergehakt, een beetje kruiden en kaas zorgt voor een heerlijke low-carb gehaktbal. Meng rundvlees eenvoudig met kruiden, wat eieren en Parmezaanse kaas. Sla voor deze maaltijd de pasta over en serveer gehaktballetjes naast courgette noedels. Snijd gewoon de courgette in lange strengen "fettuccine", verwijder het overtollige water en bedek het met je favoriete koolhydraatarme spaghettisaus.

Burgers

 1. Als u een koolhydraatarme hamburger wilt maken, slaat u het broodje over en wikkelt u uw hamburger in een groot slablad. Voeg kaas en tomaat toe aan je hamburgermix, samen met je favoriete kruiden. Serveer de burger naast wat gegrilde asperges, een andere niet-zetmeelrijke groente, of maak een koolhydraatarm koolsla van kool, wortelen, mayo en mosterd.

Gevulde paprika's

 1. Voeg frisheid toe aan uw koolhydraatarm dieet met een peper die is gevuld met rundergehakt, kruiden en kaas en vervolgens wordt gebakken. Laat broodkruimels weg en bedek de peper met koolhydraatarme spaghettisaus. Serveer met een gooide salade vol koolhydraatarme groenten zoals sla, tomaten en komkommers, overgoten met een koolhydraatarme dressing.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407