Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Imitatie krabvleesvoeding

Voordelen voor de gezondheid

 1. Als u een alternatief zoekt voor ingeblikt krabvlees - en u wilt geen uren spenderen om het vlees uit krabschalen te wrikken - kunt u in de verleiding komen om imitatiekrabvlees te kopen voor uw recepten. Gemaakt van witte vis, wordt imitatie krabvlees verwerkt zodat het de smaak van echte krab benadert. Hoewel het enkele voedingsvoordelen heeft, bevat imitatiekrabvlees ook zoetstoffen en natrium, dus je moet het met mate consumeren.

Macronutriënten en calorieën

 1. Imitatiekrab bevat relatief weinig calorieën - zelfs een royale portie van 6 ons bevat slechts 162 calorieën, of 8 procent van uw dagelijkse inname in een dieet met 2000 calorieën. Bijna tweederde van deze calorieën is afkomstig van het koolhydraatgehalte van de krab en elke portie bevat 25,5 gram totale koolhydraten, inclusief 0,8 gram voedingsvezels. Het consumeren van 6 gram imitatiekrab verhoogt ook uw eiwitinname met 13 gram. Uw cellen gebruiken eiwitten om beschadigde weefsels te repareren, hormonen te synthetiseren die belangrijk zijn voor uw gezondheid en maken enzymen die nodig zijn voor cellulair metabolisme. Imitatiekrab bevat weinig vet, minder dan een gram per portie.

Vitamine-gehalte

 1. Het eten van imitatiekrab verhoogt je vitamine-inname, vooral je vitamine B-6 en B-12 consumptie. Beide vitamines spelen een rol in de gezondheid van uw zenuwstelsel, omdat ze u helpen neurotransmitters te maken - chemicaliën die de communicatie van zenuwcellen vergemakkelijken. Beide vitamines helpen ook de productie van rode bloedcellen te ondersteunen, een proces dat essentieel is voor zuurstoftransport. Een portie van 6 ounce imitatie krab biedt 0,22 milligram vitamine B-6 - 17 procent van de aanbevolen dagelijkse inname - evenals 0,97 van een microgram vitamine B-12 of 40 procent van uw dagelijkse B-12-inname aanbeveling.

Gezondheidsbevorderende mineralen

 1. Imitatiekrab helpt u ook meer selenium en fosfor te consumeren, twee mineralen die essentieel zijn voor een goede gezondheid. Elke cel in uw lichaam heeft fosfor nodig, omdat het nodig is voor DNA-synthese, de enzymactiviteit regelt en een rol speelt in celcommunicatie. Selenium bevordert de cardiovasculaire gezondheid door de bloedvatfunctie te ondersteunen, reguleert uw immuunsysteem en activeert eiwitten die verband houden met kankerpreventie. Een portie imitatiekrab bevat 479 milligram fosfor, of 68 procent van de aanbevolen dagelijkse inname, evenals 38 microgram selenium of 69 procent van uw dagelijks aanbevolen seleniuminname.

Suiker en natrium

 1. Imitatiekrab heeft twee belangrijke nadelen op voedingsgebied: het suiker- en zoutgehalte. Elke portie imitatiekrab bevat 10,6 gram suiker. De suiker die aan de krab wordt toegevoegd, verbetert de smaak, maar verhoogt ook uw calorie-inname. Je zou je totale suikerinname moeten beperken om obesitas en hart- en vaatziekten te voorkomen, volgens de American Heart Association. Een portie van 6 ounce van imitatiekrab bevat ook 899 milligram natrium, wat 39 procent is van de dagelijkse limiet van 2300 milligram die wordt aanbevolen in de Dietary Guidelines for Americans 2010, zoals gemeld door Colorado State University Extension. En die hoeveelheid natrium is 60 procent van de limiet van 1500 milligram die wordt aanbevolen voor Afro-Amerikanen, mensen met hoge bloeddruk of voor mensen ouder dan 51 jaar. Een natriumarm dieet verhoogt de belasting van uw nieren en draagt ​​ook bij aan een reeks ziekten, van osteoporose tot maagkanker.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407