Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ingeblikte pompoenvoeding

Maak je eigen pizza na de training

 1. Hoewel je alleen tijdens de vakantie pompoen kunt consumeren, heeft het al lang een plaats in de Amerikaanse diëten en werd het gebruikt in de voeding van de indianen en vroege kolonisten. Ingeblikte pompoen kunt u genieten van de gezondheidsvoordelen van pompoenvlees zonder het langdurige proces van het selecteren, bakken en pureren van pompoen. Het bevat weinig calorieën, 82 calorieën per kopje, maar biedt veel voedingswaarde in de vorm van vezels, mineralen en vitamines.

Macronutrients and Fiber

 1. Koolhydraten, in de vorm van suiker en zetmeel, vormen de meerderheid van de calorieën in ingeblikte pompoen. Elke kop bevat 19,8 gram totale koolhydraten, inclusief 8,1 gram natuurlijke suiker en 7,1 gram vezels. Deze hoeveelheid vezels draagt ​​respectievelijk 28 en 19 procent bij aan de dagelijkse vezelbehoeften voor vrouwen en mannen. Het helpt je vol te houden na je maaltijd, verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt constipatie. Ingeblikte pompoen biedt ook een kleine hoeveelheid eiwit - 2,7 gram - en bevat minder dan een gram vet.

Kalium en magnesium

 1. Door pompoen in blik in uw dieet op te nemen, verhoogt u uw mineraleninname en levert het aanzienlijke hoeveelheden magnesium en kalium. Magnesium helpt de structuur van uw DNA en celmembranen te stabiliseren en ondersteunt ook uw metabolisme door te helpen bij de productie van energie. Het kalium in ingeblikte pompoen behoudt een gezonde hartfunctie en speelt een rol bij de zenuwoverdracht. Elke portie van 1 kop ingeblikte pompoen biedt 56 milligram magnesium en 505 milligram kalium. Dit is 13 procent van de magnesiumbehoeften voor mannen en 18 procent voor vrouwen, evenals 11 procent van je dagelijkse kaliumbehoefte.

Vitaminen A en K

 1. Ingeblikte pompoen is bijzonder rijk aan vitamine A - op 38.129 internationale eenheden voldoet één portie ingeblikte pompoen aan uw volledige vitamine A-behoeften voor de dag. Je lichaam kan deze vitamine A gebruiken om de botgroei te bevorderen, de immuunfunctie te ondersteunen en een scherp zicht te behouden. Ingeblikte pompoen biedt ook een aanzienlijke hoeveelheid vitamine K - 39,2 microgram - die 31 procent bijdraagt ​​aan de dagelijkse vitamine K-behoefte voor mannen en 44 procent voor vrouwen. Het krijgen van voldoende vitamine K in uw dieet vergemakkelijkt een gezonde bloedstolling, terwijl lage niveaus overmatig bloeden veroorzaken. De vitamine A in pompoen is afkomstig van het carotenoïdengehalte - een groep voedingsstoffen die uw lichaam omzet in vitamine A - die geen risico op vitamine A-toxiciteit vormt.

Serving Tips en Suggesties

 1. Pompoen opnemen in gezonde gebakken producten, zoals volkoren muffins of scones. Probeer ingeblikte pompoen aan je havermout toe te voegen terwijl deze kookt en garneer vervolgens je ontbijt met gehakte pecannoten en ahornsiroop voor extra smaak. Combineer ingeblikte pompoen, in blokjes gesneden tomaten, zwarte bonen en kruiden voor een gezonde pompoenpeper, of voeg gekookte magere gemalen kalkoen toe voor een hogere eiwitoptie. Ingeblikte pompoen gemengd met melk, salie en een klodder Griekse Griekse yoghurt zonder smaak zorgt ook voor een gezonde pastasaus met een romige textuur zonder vet.

 2. Pompoen opnemen in gezonde gebakken producten, zoals volkoren muffins of scones. Probeer ingeblikte pompoen aan je havermout toe te voegen terwijl deze kookt en garneer vervolgens je ontbijt met gehakte pecannoten en ahornsiroop voor extra smaak. Combineer ingeblikte pompoen, in blokjes gesneden tomaten, zwarte bonen en kruiden voor een gezonde pompoenpeper, of voeg gekookte magere gemalen kalkoen toe voor een hogere eiwitoptie. Ingeblikte pompoen gemengd met melk, salie en een klodder Griekse yoghurt zonder smaak zorgt ook voor een gezonde pastasaus met een romige textuur zonder vet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407