Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Activia-yoghurt een goede starter voor gewichtsverlies?

Cheerios-producten en extra suikers

 1. Boordevol voedingsstoffen en probiotica, die helpen bij het reguleren van uw spijsverteringskanaal, biedt Activia-yoghurt u tal van gezondheidsvoordelen. Bovendien kan het toevoegen van Activia aan uw maaltijdplan u helpen kilo's af te werpen als u te zwaar bent. Yoghurt met eetactiviteit garandeert echter niet dat je zult afvallen, omdat je totale calorie-inname en uitgaven uiteindelijk het gewichtsverlies beïnvloeden.

Premeal yoghurt

 1. Activia-yoghurt eten vóór de maaltijd kan een effectieve strategie voor gewichtsverlies zijn, volgens een studie gepubliceerd in 2013 in het "International Journal of Food Sciences and Nutrition." Onderzoekers die de studie uitvoerden, ontdekten dat proefpersonen die yoghurt, een groentesalade en water consumeerden 15 minuten vóór de maaltijd meer gewicht verloren en kleinere tailleomtrekken hadden dan degenen die dit voedsel aten bij de maaltijd. Proefpersonen die yoghurt aten vóór de maaltijd hadden ook lagere cholesterol- en bloeddrukniveaus.

Calorie-inhoud

 1. Het aantal calorieën in Activia-yoghurt is gebaseerd op het type dat u kiest. Een container vanille Activia-yoghurt bevat bijvoorbeeld 110 calorieën, een container met activiteitslicht levert slechts 60 calorieën op en een container met Activia Griekse vanille-yoghurt - hoewel de Griekse variëteiten in grotere verpakkingen worden geleverd - bevat 150 calorieën. Door activiteitsyoghurt te kiezen boven toegevoegde suikers en snoepjes met meer calorieën, kunt u uw totale calorie-inname verminderen voor succesvol gewichtsverlies. Een goed doel voor gewichtsverlies is 1 tot 2 pond per week door uw inname te verminderen met 500 tot 1.000 calorieën per dag, suggereert het National Heart, Lung and Blood Institute.

Voordelen voor eiwitten en calcium

 1. De eiwitten en calcium in Activia kunnen vaak helpen bij het afvallen. Eiwit, aanwezig in grote hoeveelheden in het Griekse Activia - bevat 12 gram eiwit per verpakking - helpt je een vol gevoel te krijgen en verhoogt het energieverbruik van je lichaam, volgens een recensie gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition" in 2008. Een andere studie gepubliceerd in 2013 in het tijdschrift "Nutrients" ontdekte dat proefpersonen die grote hoeveelheden zuivelproducten consumeerden lagere lichaamsmassa-indexen, tailleomtrekken en lichaamsvetpercentages hadden.

Potentiële problemen

 1. Met uitzondering van Activia Light-variëteiten bevatten Activia-yoghurt vrij veel suiker. Een container vanille Activia-yoghurt bevat 17 gram suiker en een container vanille Griekse Activia-yoghurt bevat 21 gram suiker. Activia light-variëteiten leveren slechts 6 gram suiker per container, inclusief Activia Greek Light vanilleyoghurt, die meer eiwitten bevat - met 13 gram - zonder de extra toegevoegde suiker.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407