Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is anjer direct ontbijt gezond?

Tofu Scramble with Kale

 1. Carnation Instant Breakfast heeft verschillende gezonde kenmerken. Het drinken van Carnation Instant Breakfast is zeker beter dan het ontbijt volledig overslaan. Toegevoegd aan melk, dient Anjer ontbijtdrank als een gezonde drank bij een klein ontbijt. Een ontbijt bestaande uit hele voedingsmiddelen is echter gezonder, zoals gekookte eieren, eieren bereid in olijfolie, of andere magere eiwitten, magere melk, volkoren koolhydraten, een of meer porties fruit en een multivitamine.

Macronutrient voordelen

 1. Carnation Instant Breakfast, vervaardigd door Nestle, bevat weinig calorieën: 130 calorieën op zichzelf en 220 calorieën in combinatie met 8 oz. van magere melk. Carnation Instant Breakfast heeft op zichzelf 5 g eiwit en 13 g eiwit in combinatie met melk, ongeveer 25 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Eiwit dient om de stijging van de bloedglucose die u ervaart na het consumeren van koolhydraten, te vertragen. Carnation Breakfast Essentials poeder is vetarm en heeft geen verzadigd of transvet, beide gewenste eigenschappen. Het bevat geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen. Het meest voorkomende ingrediënt is magere melk. Lees meer over de exacte voedingswaarde van Carnation Instant Breakfast op MyPlate.

Voordelen van micronutriënten

 1. Anjer Direct ontbijt met melk bevat aanzienlijke hoeveelheden essentiële vitamine en mineralen: 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium, 25 procent ADH voor ijzer, 45 procent ADH voor vitamine A, ongeveer 25 procent van ADH voor verschillende B-vitamines en 50% ADH voor vitamine C, volgens de USDA Dietary Guidelines. Het is van essentieel belang om wat voedingsdicht, volwaardig voedsel te eten, samen met de melk in je anjerontbijt. [! 35015 => 1130 = 4!

 1. Koolhydraten is de primaire macronutriënt van een anjerontbijtdrank. Op zichzelf heeft Carnation Instant Breakfast 20 g suiker en 27 g totaal koolhydraten. De tweede en derde ingrediënten zijn suikers, wat aangeeft dat suikers bijna de grootste hoeveelheid ingrediënten in de drankmix zijn. Carnation Instant Breakfast is geen gezonde keuze als u een verminderde glucosetolerantie of diabetes heeft. Omdat Carnation Instant Breakfast weinig calorieën bevat, als drank wordt geconsumeerd en minder dan 1 g vezels bevat, heb je waarschijnlijk snel honger na het drinken. Over het algemeen legen vloeistoffen sneller uit de maag dan vast voedsel. Vezel vertraagt ​​ook de maaglediging en verhoogt en verlengt uw gevoel van verzadiging.

Lactose en soja

 1. Carnation Instant Breakfast bevat lactose en wordt vervaardigd met apparatuur die in contact komt met sojaproducten. Als een vrij gezond drankje na het sporten voegt Carnation Instant Breakfast en melk, samen met hele voedingsmiddelen, voedingsstoffen en calorieën toe. Voor kinderen die van chocolademelk houden, is Carnation Instant Breakfast, in plaats van melk met chocoladesiroop, een gezondere drank. Als u niet zeker weet of uw dieet aan uw voedingsbehoeften voldoet, gaat u naar ChooseMyPlate. Nadat u een gratis account hebt aangemaakt, kunt u uw dagelijkse voedselinname invoeren voor een beoordeling van de gezondheid van uw dieet.

Vergelijkbare alternatieven

 1. Andere instantontbijtproducten omvatten Ovaltine, ook geproduceerd door Nestle. Het heeft vergelijkbare voedingsinformatie in termen van de samenstelling, maar heeft minder calorieën, 80 calorieën per portie en 170 calorieën wanneer toegevoegd aan 8 oz. magere melk. Een snel en gemakkelijk, maar uit voedingsoogpunt dicht alternatief voor beide drankenmix is ​​een smoothie. De meeste smoothies bevatten twee of drie porties fruit, 8 oz. van melk, en als toegevoegd supplement, ongeveer 25 g eiwit, een voedingswaarde-dichte manier om aan uw micro- en macronutriëntenbehoeften te voldoen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407