Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Campbell's Soup Healthy?

Andere aanbevelingen

 1. Het rode Campbell-soepetiket is een iconisch beeld dat consumenten kunnen associëren met een feel-good maaltijd. Voordat je je volgende blikje Campbell's soep opwarmt, loont het echter om meer te weten te komen over de voedingswaarde van het voedsel. De meeste soepsoorten van Campbell bevatten vrij veel natrium, hoewel bepaalde soorten goede hoeveelheden belangrijke vitamines en mineralen leveren. Gewapend met alle feiten, kunt u beslissen of Campbell's soep een plekje heeft verdiend in uw gezond eetplan.

Natriumgehalte

 1. Een belangrijk nadeel van het eten van Campbell's soep is het hoge natriumgehalte dat de meeste rassen bevatten. Te veel natrium verhoogt het risico op een hartaanval en beroerte. De tomatensoep bevat bijvoorbeeld 480 milligram natrium per portie. Als u zich houdt aan de dagelijkse limiet van 1500 milligram voor natrium die wordt aanbevolen door de American Heart Association, is de portie soep 32 procent daarvan. De kippennoedelsoep bevat 890 milligram natrium per portie. en de champignonroom bevat 870 milligram per portie.

Glasvezel vullen

 1. Een voordeel van sommige soorten soep van Campbell is het vezelgehalte. De Harvard School of Public Health merkt op dat je moet proberen om minimaal 20 gram vezels per dag te consumeren om je spijsvertering gezond te houden en je risico op hartaandoeningen te verkleinen. Een portie bonen met spek Campbell's soep bevat bijvoorbeeld 8 gram vezels, dat is 40 procent van dat doel. De stevige versie van rundvlees- en gerstsoep bevat 4 gram vezels en de homestyle cajun-kip, bonen en rijstsoep bevat 3 gram vezels per portie. Kiezen voor Campbell's soepen die groenten, pasta en bonen bevatten, is een goede manier om uw vezelinname te stimuleren.

Vitaminen en mineralen

 1. Omdat bepaalde soorten Campbell's soep groenten, vlees en andere gezonde ingrediënten bevatten, krijgt u bepaalde voedingsstoffen wanneer u een portie van de soep eet. Elke soep met vlees, zoals de groente rundvlees, kip noodle of clam chowder, levert eiwitten en ijzer. Soepen met groenten bevatten kleine hoeveelheden kalium en vitamine A. De soepen gemaakt met zuivelproducten, zoals kaas of room, hebben ook een kleine hoeveelheid calcium voor het opbouwen van botten, hoewel ze ook veel verzadigd vet kunnen bevatten. Broccolikaas en maïssoep zijn twee voorbeelden van Campbell's soepen met calcium.

Campbell's Soup eten

 1. Je beperken tot één portie soep is een goede stap om het voedsel in je gezonde eetplan op te nemen. Het hele blik soep is niet zo veel voedsel, dus het is vrij eenvoudig om alles in één keer te eten. Als u van plan bent om een ​​kom soep te nemen, overweeg dan Campbell's Healthy Request-regel. Deze bevatten minder natrium dan de traditionele versies. De Healthy Request-kipnoedelsoep bevat bijvoorbeeld minder dan de helft van de hoeveelheid natrium als het origineel, bij 410 milligram per portie. Ga op zoek naar Campebell's natriumarme soepopties, als een ander idee. De groentesoep heeft bijvoorbeeld een redelijkere 115 milligram natrium per portie. Geef de soepen door of beperk ze met room en vet vlees, zoals worst, omdat deze vaak veel verzadigd vet bevatten, wat de gezondheid van het hart niet ondersteunt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407