Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Cashew Butter gezond?

Calorieën Verdeling

 1. Cashewboter is een natuurlijk zoet beleg gemaakt van gemalen cashewnoten. Je kunt het gebruiken op toast of als ingrediënt in roerbakgerechten of gebakken goederen. Met mate gegeten is cashew-boter een gezonde aanvulling op elk dieet.

Nutriënten

 1. Cashewboter bevat 3 g eiwit per eetlepel. portie. Het biedt 4 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor ijzer en 1 procent voor calcium. Het heeft ook 18 procent van de ADH voor koper en 10 procent voor magnesium. Beide mineralen helpen bij de gezondheid van botten, spieren en gewrichten. Cashewboter is ook een bron van riboflavine, thiamine, niacine en vitamine E.

Gezonde vetten

 1. Vijfenzeventig procent van het vet in cashewboter is oliezuur, het type hart-gezond onverzadigd vet dat wordt aangetroffen in olijfolie. Het vervangen van onverzadigde vetten voor verzadigde vetten in dierlijke producten en tropische oliën kan je cholesterolgehalte helpen verbeteren, merkt de American Heart Association op.

Potentiële

 1. Regelmatige consumptie van noten en notenproducten, zoals cashew-boter, kan uw algehele dieet verbeteren. Onderzoekers van het Oakland Research Institute melden in een september 2008 nummer van het "Journal of Nutrition" dat mensen die noten eten de neiging hebben om hogere inname van bepaalde voedingsstoffen zoals foliumzuur, beta-caroteen, vitamine K, luteïne, zeaxanthine, fosfor, koper te hebben , selenium, kalium en zink.

Dieetoverwegingen

 1. Een eetlepel cashewboter bevat 94 calorieën en 8 g vet. Als u een afslankplan volgt, kunnen deze calorieën snel oplopen. Houd uw porties op slechts een of twee eetlepels per dag om te profiteren van de vele vitamines en mineralen in de boter, maar houd de calorieën onder controle. Het consumeren van gematigde hoeveelheden noten kan je helpen je voller en tevredener te voelen en te voorkomen dat je te veel eet.

Gebruikt

 1. Cashewbot wordt meestal rauw verkocht en moet na opening worden gekoeld om te voorkomen dat het ranzig wordt. Cashewbot bevat meestal geen toegevoegde suiker, waardoor het een gezond alternatief is voor gezoete pindakaas. Gebruik het in plaats van pindakaas voor koekjes of pindasauzen. Voeg cashew boter toe aan een smoothie gemaakt met bevroren bananen en sojamelk om een ​​vals ijs te maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407