Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is cottage cheese geschikt voor u? Voordelen van Cottage Cheese Nutrition

Voordelen van rauwe melk: rauwe melk kopen en gebruiken

 1. Kwark bestaat al heel lang en staat vaak bekend als de perfecte kaas voor een vetarm dieet. Hoewel het beschikbaar is in een vetrijke versie, lijkt de vetarme optie het meest populair. Maar wat is kwark en is kwarkvoeding goed voor u?

 2. Kwark is een milde, zachte, romige witte kaas die meestal als een verse kaas wordt beschouwd, omdat deze geen verouderingsproces doorloopt. Dus hoe wordt cottage cheese gemaakt, en hoe smaakt cottage cheese? Het komt uit de wrongel van gepasteuriseerde koemelk. Het wordt gevonden met verschillende hoeveelheden melkvet van niet-vet tot vetarm en regelmatig. Je kunt het ook in verschillende wrongelgroottes vinden, van klein tot groot, en voor degenen die de lactose moeten overslaan, kun je de lactosevrije versie kopen, evenals slagroom en natriumarm.

 3. Dus hoe zit het met kwarkvoeding? Blijkt dat dit uniek ogende zuivelproduct een aantal enorme voordelen heeft. Kwarkvoeding kan bijvoorbeeld helpen om af te vallen, je lichaam te ontgiften en zelfs je lichaam te helpen ketose te bereiken - en dat is niet alles. Laten we eens kijken naar enkele van de beste voordelen van kwark voor uw gezondheid, samen met voedingsfeiten voor kwark die deze voordelen bieden.

Is cottage cheese goed voor u? Cottage Cheese Voordelen

 1. Volvette zuivelproducten staan ​​op de JA-lijst voor een keto-dieetvoedsellijst. Wat dat betekent is dat gezonde vetten een goede keuze zijn, en hoewel je je zuivel tot een minimum wilt beperken omdat het moeilijk te verteren is, als een keto-dieet iets is dat je volgt, kan een volle kaas helpen .

 2. Bij ketose gebruikt het lichaam vet voor energie in plaats van koolhydraten of glycogeen. Dit proces, oorspronkelijk beschouwd als een manier om de incidentie van epileptische aanvallen te helpen verminderen, werkt in veel gevallen goed voor gewichtsverlies en het verminderen van ziekten. Hoewel het misschien niet voor iedereen geschikt is, en je je arts moet raadplegen voordat je aan een keto-dieet begint, is aangetoond dat het een verschil maakt in cardiovasculaire gezondheid en gewichtsverlies, naast andere voordelen. (8, 9)

 3. Als u zich afvraagt ​​of kwark goed voor u is, is het antwoord ja. Kwarkvoeding omvat het leveren van eiwitten, fosfor, selenium, riboflavine en calcium, om er maar een paar te noemen. Eiwit is de winnaar hier met 28 gram in een kop magere (1 procent) kwark.

 4. Bovendien is kwark een hoofdbestanddeel van het Budwig-dieet. Wat is het Budwig-dieet? De senior expert van de Duitse regering, Dr. Johanna Budwig, werd opgemerkt in 1952 met betrekking tot haar onderzoek naar bewerkte voedingsmiddelen en hoe deze een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Door dit onderzoek hielp ze anderen begrijpen wat ze wel en niet moesten eten. Een aanbeveling die ze bevat is cottage cheese. Ze suggereert zelfs dat "dat de gezondheid van je cellen snel kan worden teruggedraaid door een mengsel van kwark (kwark), lijnzaad en lijnzaadolie te consumeren."

 5. Het volgende biedt enkele van de beste cottage cheese-voordelen van cottage cheese-voeding.

 6. Hoewel het gemakkelijker is om vitamine B12 in vleesproducten te krijgen, bevatten sommige zuivelproducten een goede hoeveelheid B12. Cottage cheese is een voorbeeld dat binnenkomt bij ongeveer een kwart van de aanbevolen dagelijkse inname van de voedingsstof. We hebben B12 nodig - iets waar veganisten mee worstelen in hun voeding - omdat het zorgt voor een goede werking en ontwikkeling van de hersenen, zenuwen, bloedcellen en nog veel meer.

 7. B12 helpt bij het verlagen van hoge homocysteïneniveaus in het bloed, vooral in combinatie met foliumzuur en soms vitamine B6. Dit is belangrijk omdat te veel homocysteïne in het lichaam giftig kan worden en hartproblemen en neurologische problemen kan veroorzaken. Er worden studies uitgevoerd naar de effecten van B12 op kinderen in Nepal met de overtuiging dat het ook de neurologische ontwikkeling en de algehele groei zal verbeteren. (1, 2)

 8. Cottage cheese is een voedsel rijk aan fosfor en in combinatie met calcium kan het helpen bij het opbouwen van sterke botten. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de twee mineralen moeten samenwerken om effectief te zijn. Een kopje cottage cheese bevat ongeveer 138 milligram calcium, waardoor cottage cheese een geweldige keuze is voor botopbouw - mogelijk beter dan supplementen. (3) Studies tonen aan dat wanneer deze twee mineralen ontbreken, osteoporose vaker voorkomt, vooral bij vrouwen. (4)

 9. Fosfor helpt meer dan het ontwikkelen van sterke, gezonde botten. Het helpt ook bij het creëren van een gezond zuurniveau in het lichaam. Volgens de Universiteit van Maryland is fosfor het tweede meest voorkomende mineraal in het lichaam, en het is behoorlijk belangrijk omdat het helpt het lichaam van afval te ontdoen. (5) Fosfor beïnvloedt ook hoe het lichaam met energie omgaat en minimaliseert spierpijn na trainingen door weefsels en cellen te helpen repareren. Het helpt door B-vitamines te absorberen, die essentieel zijn voor een gezonde energieproductie. Zonder fosfor kunnen onze lichamen zwak en pijnlijk aanvoelen, wat resulteert in chronisch vermoeidheidssyndroom.

 10. Kwarkvoeding bevat veel eiwitten. Volgens veel onderzoek kan eiwit je helpen af ​​te vallen zolang je het niet overdrijft. Waarom? Het kan je helpen je voller te voelen en daardoor minder eten, en het bevordert spieropbouw, wat kan helpen bij het verbranden van calorieën. Gewichtsverlies is belangrijk omdat obesitas een risicofactor kan zijn voor tal van gezondheidsproblemen, zoals hypertensie, diabetes type 2, hartaandoeningen, galstenen en sommige vormen van kanker.

 11. Een onderzoek uit Polen keek naar de effecten van veranderingen in voedingsgewoonten op gewichtsverlies bij zwaarlijvige mensen. Er waren 30 vrouwen en 30 mannen die het lichaamsgewicht wilden verminderen, betrokken bij de studie, met de gemiddelde leeftijd van de vrouwen 48 en het gemiddelde van de mannen 51.

 12. Door bepaalde voedingsmiddelen te verwijderen en zich te concentreren op gezonde eiwitten, verminderden zowel de vrouwen als de mannen hun tailleomtrek aanzienlijk na een jaar diëtotherapie. HDL-cholesterolwaarden namen ook toe voor vrouwen, terwijl LDL-, bloeddruk- en triglycerideniveaus in beide groepen afnamen. (6)

 13. Er wordt gedacht dat dit te wijten is aan eiwitvoedsel dat mensen helpt om verzadiging te bereiken, wat op zijn beurt de eetlust vermindert door de hormoonspiegels van GLP-1, peptide YY, cholecystokinine te verhogen. Tegelijkertijd helpt het de niveaus van het hongerhormoon, ghrelin, te verlagen. (7)

Voeding van kwark

 1. Wat is een gezonde portie kwark? Volgens de meeste etiketten is één portie gelijk aan één kop. Als je ingrediënten toevoegt, zoals fruit of muesli, kan een half kopje perfect zijn.

 2. Een portie (226 gram) magere kwark met 1 procent melkvet bevat ongeveer: (10)

Kwarkvoeding versus Griekse yoghurtvoeding: wat is gezonder?

 1. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat gezonder is: kwark of Griekse yoghurt? Nou, er zijn voordelen voor beide, waardoor het een hechte race wordt.

 2. Kwark bevat meer calorieën, maar ook meer eiwitten. Vetarme yoghurt heeft de claim dat ze iets minder vet heeft dan cottage cheese, en zowel cottage cheese als Griekse yoghurt leveren ongeveer hetzelfde op in termen van koolhydraten. Lees echter het etiket als koolhydraten in de gaten houden uw ding is.

 3. Sommige gewone vetarme yoghurtopties bevatten veel suiker, ongeveer 17 gram per kopje, vooral de versies met toegevoegd fruit en suikers. Natrium is lager in de Griekse yoghurt dan kwark, die meer dan 800 milligram per kopje bevat, terwijl Griekse yoghurt ongeveer 65 bedraagt.

 4. Over het algemeen is de enige voordelen die yoghurt heeft ten opzichte van kwark de probiotica. We weten dat probiotica een gezonde darm bevorderen. Deze eigenschap kan yoghurt voor sommige mensen gemakkelijker verteerbaar maken. Sommige cottage cheese bevat echter ook probiotica. (11, 12)

 5. Cottage cheese is een winnaar als het gaat om gezonde opties. Volgens de British Heart Foundation bevatten mascarpone, stilton, cheddar, parmezaanse kaas en brie veel gram vet per portie van 100 gram, variërend van 29-44 rammen met mascarpone bovenaan dat aantal. Omgekeerd bevat kwarkvoeding vier gram, terwijl ricotta er acht bevat. Dus als het belangrijk is om naar je vetconsumptie te kijken, zal leunen in de richting van cottage cheese een verschil maken. (13)

Kwark maken en waar het te vinden

 1. U kunt cottage cheese bij bijna elke supermarkt kopen. Lees altijd de etiketten en kies de versies zonder toegevoegde suikers. Wat betreft smaak, het is erg mild, waardoor het een geweldige keuze is om te mengen met ander voedsel. Je kunt het toevoegen aan lasagne of notenboters, zoals amandelboter of zonnebloempitboter, om een ​​heerlijke spread te maken.

 2. Wist je dat je thuis kaas kunt maken? Jij kan. Probeer het volgende kwarkrecept:

 3. U kunt ook de volgende recepten met kwark proberen:

 4. Hier zijn nog een paar manieren om cottage cheese in uw dieet op te nemen:

 5. Hoewel de geschiedenis die u misschien kent een kinderrijmpje en een personage met de naam Little Miss Muffet omvat, gaat cottage cheese terug tot de oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen. De term zelf is afkomstig van kaas gemaakt door vroege Amerikaanse kolonisten in hun kleine woningen of huisjes, in de jaren 1830 direct op het fornuis.

 6. Om het opnieuw te definiëren, is cottage cheese een zachte, verse kwark die niet is uitgehard. Door melk te stremmen en de wei af te tappen, krijg je cottage-cheese met kleine of grote wrongel. Wat hen onderscheidt, is dat kleine wrongel wordt gemaakt zonder stremsel en de grote wrongel wordt gemaakt met stremsel. Wat is stremsel? Stremsel is een enzym dat in de maag van herkauwende zoogdieren wordt geproduceerd en dat wordt toegevoegd om het stremmen te versnellen. Het helpt ook om de wrongel te stollen zodat ze niet uit elkaar vallen.

 7. Kwark kan geweldig zijn, maar er zijn een paar dingen die u moet weten: (14)

 8. Als u geen last heeft van de hierboven genoemde symptomen, kan cottage cheese geweldig voor u zijn. Het werkt goed met een keto-dieet, biedt een vegetarische eiwitoptie en het fosforgehalte is geweldig. Let zoals altijd op wat je koopt, want er zijn veel opties met veel additieven en suiker. Maak het zelf en lees zeker de etiketten bij aankoop in de supermarkt.

 9. Je zou denken dat een lekkende darm alleen het spijsverteringsstelsel beïnvloedt, maar in werkelijkheid kan het meer beïnvloeden. Omdat Leaky Gut zo gewoon is en zo'n raadsel, Ik bied een gratis webinar aan over alle dingen die lekken. Klik hier voor meer informatie over het webinar.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407