Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is het beter om vóór of na een training te eten om gewicht te verliezen?

Maaltijdideeën en tips

 1. Oefening en een goed dieet zijn de sleutel als het gaat om afvallen en afvallen. Wanneer u uw dieet aanpast om uw ideale gewicht te bereiken, kunt u zich afvragen of u vóór of na een training moet eten om af te vallen. Blijkt dat je zowel voor als na je training voedsel moet eten om de meeste voordelen te krijgen.

 2. De timing van uw maaltijd vóór of na de training is echter het belangrijkste. Raadpleeg uw arts voordat u een afslankplan start en wijzigingen aanbrengt in uw dieet of trainingsprogramma.

Maaltijdideeën en tips

 1. U kunt vóór of na een training eten om af te vallen, maar zowel maaltijden voor als na de training zijn belangrijk voor uw inspanningen om af te vallen. Eet ten minste een kleine maaltijd voor de training om je training van brandstof te voorzien en eet voedsel na een training om af te vallen en te herstellen. [! 33602 => 1130 = 3!

 1. Of u nu voor of na een training graag eten eet, het is belangrijk dat u ten minste wat calorieën in uw lichaam heeft om te oefenen. Terwijl je aan het trainen bent, wil je ervoor zorgen dat al je hardwerkende spieren hun volledige potentieel gebruiken. Eten voordat je gaat trainen helpt je spieren van brandstof te voorzien zodat ze hun best doen.

 2. Om indigestie tijdens het sporten te voorkomen, moet u een maaltijd drie tot vier uur eten voordat u gaat sporten. Zorg ervoor dat u gezonde koolhydraten, zoals volle granen, fruit, groenten of magere melk of yoghurt in uw voorwerkmaaltijd opneemt. Koolhydraten geven je workout energie en voorzien je spieren van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om optimaal te functioneren en te groeien.

 3. Een gezond ontbijt voor het ontbijt kan bestaan ​​uit havermout met een paar gehakte walnoten en gesneden bananen. Als u 's middags traint, tanken met een kopje bonen en groentesoep, volkoren crackers, een appel en magere string kaas tijdens de lunch.

Tank omhoog met een snack

 1. Als u 's ochtends vroeg traint en na een training liever eten eet om af te vallen, of als het meer dan vier uur geleden is sinds uw laatste maaltijd, profiteert u mogelijk van een snelle snack vooraf . Je snack moet licht verteerbaar zijn, vetarm en klein van formaat.

 2. Terwijl je voedsel eet voor of na een training, is de sleutel om te streven naar voedsel met een lagere glycemische belasting, volgens Harvard Health Publishing. Je hebt meer aanhoudende energie en een betere cognitieve functie als je voedsel eet dat geen bloedsuikerspiegel bevat. Low-glycemische voedingsmiddelen zijn die met een lading onder de 10, zoals havermout, volkoren of rogge toast met notenboter, of yoghurt met fruit en noten.

 3. Een fruitsmoothie met een eetlepel notenboter of een maaltijdvervangende shake zijn goede voorwerksnacks. Bovendien zijn ze ook goed voor hydratatie. Of, als u liever iets eet, probeer dan een bakje magere Griekse yoghurt met in blokjes gesneden perziken of een banaan als brandstof voor het sporten.

Eet daarna om spiermassa op te bouwen

 1. Zorg ervoor dat u na een training voedsel eet om af te vallen en zich concentreert op spieropbouw, die op zijn hoogtepunt is tijdens het venster van 30 minuten dat op uw training volgt. De Mayo Clinic beveelt aan dat uw maaltijd na de training een beetje koolhydraten, eiwitten en vet bevat om het meeste voordeel te halen.

 2. Hoewel u vóór of na een training kunt eten om gewicht te verliezen, is niet iedereen klaar voor een volledige maaltijd na een training. Een kleine snack volstaat, of probeer een glas magere chocolademelk als de perfecte snack na het sporten, volgens de Academie voor Voeding en Dieetleer. Een halve kalkoensandwich of volkoren crackers met hummus maken ook gezonde opties.

 3. Door na uw training een gezonde maaltijd op te nemen, kunt u de energievoorraden aanvullen en spiermassa behouden. U hoeft zich niet op één voedingsstof te concentreren, maar het is belangrijk dat u evenwichtige en gezonde maaltijden eet om ervoor te zorgen dat u alle voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft, niet alleen voor uw trainingen, maar ook voor uw algehele inspanningen voor gezondheid en gewichtsverlies . Een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd moet magere eiwitten bevatten, zoals gevogelte of sojaproducten, fruit, groenten, volle granen zoals quinoa of haver en magere of magere zuivelproducten, volgens de 2015-2020 Dieetrichtlijnen voor Amerikanen.

 4. Zorg ervoor dat u na een training voedsel eet om af te vallen en zich concentreert op spieropbouw, die op zijn hoogtepunt is tijdens het venster van 30 minuten dat op uw training volgt. De Mayo Clinic beveelt aan dat uw maaltijd na de training een beetje koolhydraten, eiwitten en vet bevat om het meeste voordeel te halen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407