Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is het veilig om uw Crock-Pot de hele nacht (of de hele dag) aan te laten?

Dit is waar u echt voor betaalt met uw $ 13 Lunchtime salade

 1. Slowcookers zijn lang een bron van zorg geweest voor thuiskoks, maar na de aflevering van dinsdagavond van "This Is Us" is Amerika geschokt.

 2. De show bevatte een verontrustende scène waarin een oude slowcooker defect raakt en het hele huis van de familie Pearson in vuur en vlam zet. Eerder die nacht schakelt Jack Pearson de machine uit voordat hij naar bed gaat, maar hij haalt de stekker niet uit het stopcontact. Later flikkert het roodlicht van het fornuis, vliegen vonken en vlammen overspoelen de keuken en verspreiden zich snel door het hele huis.

 3. En nu maken we ons natuurlijk allemaal zorgen over de veiligheid van onze slowcookers.

 4. Voor de goede orde, het merk van de slowcooker van Pearsons werd niet getoond. Hoewel veel mensen slowcookers Crock-Pots noemen, is dat eigenlijk een specifieke merknaam.

 5. In reactie op de aflevering zei Crock-Pot: "Onze Crock-Pot slowcookers zijn apparaten met een lage stroomsterkte, laag wattage (meestal niet meer dan 200 of 300 watt) met zelfregulerende, verwarmende Het product is ontworpen om voedsel gedurende een langere periode bij lage temperaturen te koken en de schakelaars worden aangesloten op slechts 1 zijde van de netspanning, zodat er nooit een hoge spanning direct op onze schakelaars wordt toegepast. fornuizen worden onderworpen aan aanvullende interne testen ... en gemaakt van zelfdovend, vlambestendig materiaal. "

 6. Dit moet u weten:

Koken is de belangrijkste oorzaak van woningbranden.

 1. Volgens de FDNY-fiche over de brandveiligheid in de keuken: "De bereiding van de zelfgemaakte maaltijd is de belangrijkste oorzaak van woningbranden en brandwonden. 33% van deze branden is zonder toezicht koken. belangrijkste oorzaken zijn het plaatsen van brandbare items te dicht bij de warmtebron en verschillende elektrische defecten. "

 2. In het fictieve geval van "This Is Us" was de oorzaak waarschijnlijk een elektrisch defect. Maar hoe zit het met degenen onder ons die graag de slowcooker aanzetten en deze zonder toezicht zijn ding laten doen, terwijl we weg van het huis zijn?

"Houd het apparaat altijd in de gaten."

 1. Dat doet natuurlijk een van de grootste voordelen van de slowcooker teniet - dat het uw diner maakt terwijl u de hele dag aan het werk bent. Als u bereid bent het risico te nemen uw apparaat aan te laten terwijl u niet thuis bent, moet u zeker de instructies van de fabrikant of UL-richtlijnen volgen.

Controleer uw snoeren regelmatig.

 1. Een ander FDNY-informatieblad zegt dat "tweederde van alle elektrische branden beginnen in stekkers of snoeren op apparaten ... Rafelige snoeren leggen de elektrische draden bloot die vonken bij contact met elkaar of iets dat kan de elektrische stroom aarden. "

 2. Het is altijd een goed idee om uw apparaten regelmatig te controleren om te controleren of alle snoeren intact zijn, van de basis van het apparaat tot de stekker.

 3. Als een apparaat een andere geur begint uit te stoten wanneer het in werking is, of het voelt warmer dan normaal, raadt de FDNY aan om de stekker uit het stopcontact te halen en het gebruik te staken.

Wees extra voorzichtig als uw slowcooker oud is.

 1. Geloof het of niet, het merk Crock-Pot bestaat al sinds 1940. De fictieve slowcooker van Pearsons was een gebruikte die kwam met een waarschuwing van de vorige eigenaar dat hij een lastige schakelaar. En aangezien de show zich in de jaren 1990 afspeelt, was de slowcooker vermoedelijk zelfs ouder dan dat.

 2. De slow cooker-technologie is de afgelopen decennia verbeterd, dus het is een nog groter risico om een ​​oudere slowcooker onbeheerd achter te laten.

 3. Een zekere manier om te weten of uw slowcooker oud is, is door naar de inzet te kijken.

 4. "Als je een vintage pot uit de jaren '70 hebt gekregen met het inzetstuk stevig aan het verwarmingselement in plaats van een verwijderbaar inzetstuk, dan is het tijd om te upgraden," Stephanie O'Dea , Bestseller kookboekauteur en slowcook-expert van de New York Times, vertelde NBC in 2015.

U kunt het beste volledig voorzichtig zijn.

 1. Lang stelt voor om extra voorzorgsmaatregelen te nemen bij het loskoppelen van apparaten wanneer u ze niet gebruikt, zelfs voor items met een "uit" -schakelaar, zoals broodroosterovens, koffiepotten, en natuurlijk langzaam fornuizen.

 2. "We raden u aan elk apparaat dat niet in gebruik is, uit het stopcontact te halen," zei Lang.

 3. Alle branden kunnen worden voorkomen, dus doe wat u kunt door deze regels te volgen.

 4. Dit verhaal is bijgewerkt met een verklaring van Crock-Pot.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407