Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is ingeblikte pompoen goed voor u?

Receptideeën

 1. Pompoentaart, koekjes en cake zijn vetrijke voedingsmiddelen met veel suiker die ingeblikte pompoen bevatten, maar pure ingeblikte pompoen is een caloriearm, voedzaam voedsel. Het eten van pompoen in blik kan je helpen aan aanbevelingen te voldoen om minstens 5,5 koppen rode of oranje groenten per week op te nemen in een dieet van 2000 calorieën per dag.

Potentiële voordelen voor gewichtsbeheersing

 1. Caloriearm voedsel zoals pompoen in blik kan u helpen uw gewicht onder controle te houden. Een kop pompoen in blik heeft slechts 83 calorieën. Vervang pompoen door olie in gebakken producten om hun calorieën en vet te verminderen. Meng pompoen met witte bonen en kruiden als een caloriearm alternatief voor dips op basis van kaas. Gebakken producten, zoals pompoentaart en cheesecake, kunnen veel calorieën, vet en suiker bevatten.

Nutriënten in ingeblikte pompoen

 1. Een kopje pompoen in blik levert 7,1 gram voedingsvezels, of 28 procent van de dagelijkse waarde op basis van een dieet met 2000 calorieën. Voedingsvezels kunnen u helpen uw gewicht onder controle te houden, maar de gemiddelde Amerikaan verbruikt slechts de helft van de aanbevolen hoeveelheden. Maak soepen en stoofschotels dikker met ingeblikte pompoen in plaats van slagroom om hun vezelgehalte te verhogen. Een beker pompoen in blik levert ook 38.129 internationale eenheden vitamine A, of 762 procent van de dagelijkse waarde. Vitamine A ondersteunt de visuele gezondheid. Pompoen bevat ijzer en vitamine E.

Potentiële voordelen voor bloeddruk

 1. Ingeblikte pompoen kan onderdeel zijn van een gezond voedingspatroon om de bloeddruk onder controle te houden, omdat elke kop 505 milligram kalium en slechts 12 milligram natrium bevat. Een hoog kalium- en natriumarm dieet kan hoge bloeddruk helpen voorkomen, en gezonde volwassenen moeten minstens 4.700 milligram kalium en niet meer dan 2.300 milligram natrium per dag krijgen, volgens de voedingsrichtlijnen voor Amerikanen 2010. Kies gewoon ingeblikt pompoen omdat een kopje ingeblikte pompoenpuree met zout 590 milligram natrium bevat.

Waarschuwingen voor Pie Mix

 1. Zuivere pompoen in blik onderscheidt zich van ingeblikte pompoentaartmix, een minder gezond product vanwege het hoge suikergehalte. Een kopje ingeblikte pompoentaartmix bevat 71 gram koolhydraten, met veel van toegevoegde suikers, terwijl een kopje pure pompoenpompoen 20 gram totale koolhydraten bevat en geen toegevoegde suikers. Elke kop ingeblikte pompoentaartmix bevat 281 calorieën.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407