Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is kalkoenbacon gezond als u probeert af te vallen?

Groenten met een hoog volume, weinig calorieën

 1. Kalkoenbacon is gezonder dan gewoon spek wanneer u probeert af te vallen en uw risico's op chronische ziekten te verminderen. Bovendien biedt kalkoenbacon u tal van essentiële voedingsstoffen die gunstig zijn tijdens gewichtsverlies. Omdat kalkoenbacon rijk is aan natrium, verzadigd vet en cholesterol in de voeding, eet het echter met mate en kies kalkarme bacon met natriumgehalte.

Basisprincipes van gewichtsverlies

 1. Ongeacht wat u eet tijdens gewichtsverlies, is uw totale calorie-inname bepalend voor uw succes met afvallen. Door 500 tot 1.000 minder calorieën te eten dan je dagelijks verbrandt, kun je wekelijks 1 tot 2 pond afwerpen - wat veilig en effectief is en je helpt om op de lange termijn afgevallen te blijven, merkt de Centers for Disease Control and Prevention op. Voor veel volwassenen is het eten van 1200 tot 1600 calorieën per dag vaak effectief, suggereert het National Heart, Lung and Blood Institute.

Nutriënten in spek

 1. Kalkoenbacon is een rijke bron van eiwit in de voeding - wat gunstig is bij gewichtsverlies. Hoewel kalkoenbacon minder calorieën bevat dan gewoon spek, is kalkoenbacon geen caloriearm voedsel. Volgens de National Nutrient Database van het Amerikaanse ministerie van Landbouw voor standaardreferentie, bevat een 1/2 kop gekookt kalkoenbacon 157 calorieën en levert het ongeveer 12 gram dieetproteïne. Eiwitrijke voedingsmiddelen zijn nuttig tijdens gewichtsverlies omdat ze de verzadiging en uw dagelijkse energieverbruik verhogen, volgens een studie gepubliceerd in 2009 in het "Journal of Nutrition."

Natriumproblemen

 1. Omdat kalkoenbacon rijk is aan natrium, kiest u spek met een lager natriumgehalte om uw risico op hoge bloeddruk en hartaandoeningen te verminderen. De USDA meldt dat 1/2 kopje gekookt kalkoenbacon ongeveer 937 milligram natrium bevat, wat bijna de helft is van de dagelijkse toewijzing van 2300 milligram die wordt voorgesteld door de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen, 2010. Maar zelfs natriumbacon is niet laag -natriumvoedsel - dus eet kalkoenbacon met mate tijdens gewichtsverlies.

Gezonde alternatieven

 1. Hoewel het over het algemeen OK is om kleine porties kalkoenbacon in een maaltijdplan voor gewichtsverlies op te nemen, bevatten andere eiwitrijke opties gewoon veel - zo niet meer - eiwit maar bevatten minder calorieën dan kalkoen bacon - wat voordelig is als je probeert kilo's af te werpen. Voorbeelden van gezonde, caloriearme, eiwitrijke alternatieven voor kalkoenbacon zijn gegrilde kipfilet zonder vel, garnalen, mager rundergehakt, mager kalkoen, eiwitten en magere kwark.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407