Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Parmezaanse kaas goed voor de gezondheid

Is Parmezaanse kaas goed voor de gezondheid

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 24 februari 2019

 2. Kaasvoordelen waar u van kunt genieten als u dit zuivelfabriekje met mate eet. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Parmezaanse kaas

 1. Parmezaanse kaas, ook bekend als Parmigiano Reggiano, is een harde variëteit aan kaas gemaakt van koemelk. Het staat bekend om zijn zoute en nootachtige smaak. Het is een populaire smaaktoevoeging in de Italiaanse keuken. De authentieke Parmigiano Reggiano is specifiek gekocht uit bepaalde regio's van Italië en duurt meer dan een jaar.

 2. Is parmezaanse kaas glutenvrij?

 3. Aangezien Parmigiano Reggiano of parmezaan een zuivelproduct is, kwalificeert het de glutenvrije test. Zorg er wel voor dat je het voedingsetiket controleert terwijl je deze kaas koopt, omdat er soms tijdens het productie- en productieproces glutenvervuiling kan zijn.

Parmezaanse kaasvoeding

 1. USDA Nutrition Data, parmezaanse kaas is een goede bron van water, energie, totale lipiden, vezels en suiker. Het is ook rijk aan verschillende mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en zink. Als het gaat om vitaminen, heeft het een rijke voorraad thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, folaat, vitamine b12 en vitamine A, E, D en K.eval (ez_write_tag ([![!728,90

Is Parmezaanse kaas goed voor u?

 1. Parmezaanse kaas heeft verschillende gezondheidsvoordelen en wordt aangeprezen als het superfood van kaas. Parmezaanse kaas bevat echter ook veel zout, waar mensen met een natriumarm dieet rekening mee moeten houden.

Calcium

 1. Parmezaanse kaas is een uitstekende bron van calcium, waardoor u meer dan een dag waard bent in één portie. Calcium in de voeding, samen met eiwitten en vitamine D, is cruciaal voor het verkrijgen van gezonde botmassa. Het bevordert ook de gezondheid van het hart en sterke tanden en voorkomt bloedstolling.

 2. Calcium is ook een belangrijk onderdeel van spiergroei en gezondheid. Volgens een studie gepubliceerd in Clinical Cases in Mineral and Bone Metabolism, uitgevoerd door Barbara Pampaloni et al., Dankzij de ambachtelijke en exclusieve methode voor het produceren van Parmigiano-Reggiano-kaas, is het een van de beste voedingsopties voor calciumopname en een gemakkelijke spijsvertering .

Vitamine A

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Protein

 1. Parmezaanse kaas is een uitstekende eiwitbron, met 20 gram in een portie van 2 ons. Eiwit is essentieel voor spiergroei en herstel en helpt ook bij gewichtsverliesregimes.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Parmezaanse kaas is een uitstekende eiwitbron, met 20 gram in een portie van 2 ons. Eiwit is essentieel voor spiergroei en herstel en helpt ook bij gewichtsverliesregimes.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407