Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is pindakaas goed voor u

Is pindakaas goed voor u

 1. Door Prachee laatst bijgewerkt - 25 juni 2019

 2. Hap. Laat je gehemelte de bekende smaak van pinda herkennen, ontwikkeld met de zachte en romige textuur. Is pindakaas goed voor je? Moet je je echt zorgen maken of je schuldig voelen? Over het algemeen wordt pindakaas beschouwd als een voedende, gezonde optie. Maar zoals met alles goed, zijn er een paar dingen die u moet weten. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Is pindakaas goed voor u?

 1. Pinda's zijn een natuurlijke eiwitbron. Volgens de National Peanut Board zijn dit de rijkste eiwitbron onder noten, met een eiwitgehalte van zeven gram per ons. Als dat niet overtuigend was, is het ook een bron van vetten, de goede, onverzadigde soort.

 2. Elke twee eetlepels, of ongeveer 32 gram soepele pindakaas, bevat ongeveer 188 calorieën en 0% cholesterol. Voor dezelfde hoeveelheid is het totale koolhydraatgehalte 8 gram.

 3. Afgezien daarvan zit het vol met fytosterolen, resveratrol, magnesium, koper, fosfor en zelfs vezels. Pinda's houden je niet alleen vol, maar helpen ook je hart gezond te houden, ziekten te bestrijden en je smaakpapillen tevreden te laten. [! 112025 => 1130 = 3!

 1. Bovendien gaat pindakaas goed samen met zoveel ingrediënten. Het kan worden verspreid op brood of pannenkoeken, of kan worden gecombineerd met stengels bleekselderij, appels, bananen, spek, pretzels en crackers. Je kunt het ook in je koekjesbeslag mengen, het op je popcorn smelten, het in de saus van je Aziatische recepten mengen of een lepel in je havermout doen. Je kunt het ook mengen in een smoothie. In wezen is het een veelzijdig ingrediënt dat zowel in zoete als hartige gerechten past, en het is een goed idee om het in uw dieet op te nemen.

Waarom zou u pindakaas vermijden?

 1. Zo gezond als pindakaas, er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u vertrouwd raakt met die pot pindakaas.

Takeaway

 1. Pindakaas is eigenlijk pindapasta. Het is voedingsrijk en goed in gematigde hoeveelheden. Het is zelfs nog beter zonder toegevoegde conserveermiddelen of oliën. Het kan thuis worden gemaakt, met verschillende gezonde toevoegingen. Het kan worden toegevoegd aan tal van maaltijden die alleen maar aan hun smaak toevoegen. Is pindakaas in het algemeen goed voor u? Ja. Wat moet u doen als u allergieën heeft? Het is het beste om geen pindaproducten te consumeren en een arts te raadplegen over de allergieën.

 2. Prachee is een contentschrijver voor organische feiten en is verantwoordelijk voor het schrijven over de nieuwste wellnesstrends. Ze was een voormalig docent journalistiekmedia en is er trots op dat ze naadloos kan schakelen tussen gezondheid, wetenschap en technologie. Ze heeft haar Masters in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Pune, India, gevolgd en volgt momenteel een online cursus over 'Inleiding tot voedsel en gezondheid' van Stanford University, VS. Prachee ziet zichzelf graag dichter en kok als de zeldzame bliksem van inspiratie toeslaat.

 3. Pindakaas is eigenlijk pindapasta. Het is voedingsrijk en goed in gematigde hoeveelheden. Het is zelfs nog beter zonder toegevoegde conserveermiddelen of oliën. Het kan thuis worden gemaakt, met verschillende gezonde toevoegingen. Het kan worden toegevoegd aan tal van maaltijden die alleen maar aan hun smaak toevoegen. Is pindakaas in het algemeen goed voor u? Ja. Wat moet u doen als u allergieën heeft? Het is het beste om geen pindaproducten te consumeren en een arts te raadplegen over de allergieën.

 4. Prachee is een contentschrijver voor organische feiten en is verantwoordelijk voor het schrijven over de nieuwste wellnesstrends. Ze was een voormalig docent journalistiekmedia en is er trots op dat ze naadloos kan schakelen tussen gezondheid, wetenschap en technologie. Ze heeft haar Masters in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Pune, India, gevolgd en volgt momenteel een online cursus over 'Inleiding tot voedsel en gezondheid' van Stanford University, VS. Prachee ziet zichzelf graag dichter en kok als de zeldzame bliksem van inspiratie toeslaat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407