Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is rauwe kokosnoot goed voor de huid?

Overwegingen met betrekking tot voedingsstoffen

 1. Wanneer u een gezonde huid probeert te behouden, is het nuttig om bepaalde gezonde voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan specifieke voedingsstoffen. Een dergelijk voedsel is rauwe kokosnoot, die eigenschappen bevat die helpen bij het bevorderen van een helderdere, gezondere en jeugdiger huid. Regelmatig rauwe kokosolie eten is een eenvoudige en natuurlijke manier om een ​​levendige huid te bereiken.

Eigenschappen van rauwe kokosnoot

 1. Rauwe kokosnoot bevat middellange keten verzadigde vetten. Hoewel andere soorten verzadigd vet over het algemeen als slecht voor je gezondheid worden beschouwd omdat ze in vetweefsel kunnen vastzitten, worden verzadigde vetten met middellange ketens efficiënt door het lichaam gebruikt en omgezet in energie. Rauwe kokosnoot bevat ook eigenschappen die werken als antibacteriële en ontstekingsremmende middelen om overgroei van bacteriën, irritatie en ontsteking in het lichaam te verminderen.

Voordelen voor de huid

 1. Wanneer u rauwe kokosnoot consumeert of gebruikt, komt dit niet alleen de interne systemen van uw lichaam ten goede, maar ook uw huid. Dit komt omdat je huid eigenlijk een groot orgaan is dat afval filtert en verwerkt, net als de andere organen in je lichaam. Volgens Bastyr University kan het consumeren van rauwe kokosolie de ernst van bacteriële en inflammatoire huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis, verminderen.

Consumptiemethoden

 1. Rauwe kokosnoot kan vers, gedroogd of je kunt de geëxtraheerde rauwe kokosolie consumeren. Verse kokosnoot moet snel worden gegeten omdat deze ranzig kan worden. Gedroogde rauwe kokosnoot kan worden toegevoegd aan desserts of gewoon worden gegeten als snack. Rauwe kokosolie is bij kamertemperatuur vast en kan op toast als boter worden uitgesmeerd of in smoothies worden toegevoegd.

Overwegingen

 1. Wanneer u rauwe kokosolie selecteert, kiest u er een die is aangeduid als "extra vierge", wat betekent dat de olie werd gebotteld na de eerste persing. Extra vierge kokosolie bevat meer voedingsstoffen dan de olie uit de tweede of derde persing. Hoewel je met kokosolie kunt koken, kunnen de eigenschappen vervagen wanneer de olie wordt verwarmd. Eet kokosolie rauw en onverwarmd voor de maximale voordelen voor je huid en de rest van je lichaam.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407