Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is suikervrije pudding gezond?

Chocolade en kanker

 1. Als u een hart-gezond vetarm dieet volgt, is het volgen van uw suikergehalte waarschijnlijk onderdeel van uw maaltijdplan. Overbelasting van suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken kan u een hoger risico voor bepaalde medische aandoeningen geven en kan ook leiden tot gewichtstoename en obesitas. Door zoveel mogelijk suiker uit uw dieet te verwijderen, blijven uw hart en nieren gezond.

Flavors

 1. Een gezond voordeel bij het implementeren van pudding in uw dieet is smaakvariëteit. Er zijn verschillende smaken om uit te kiezen, waaronder vanille, chocolade, butterscotch, pistache, bananenroom, cheesecake, citroen, chocolade fudge en witte chocolade. Als je een koude portie pudding eet, kan dit een verfrissend en smakelijk dessert zijn als alternatief voor ijs en vla met veel calorieën en suiker. Indien gewenst, kunt u pudding toevoegen als aanvulling op andere vetarme recepten, waaronder smoothies, milkshakes en desserts die pudding als hoofdingrediënt vereisen.

Kunstmatige zoetstoffen

 1. Een van de hoofdingrediënten in suikervrije pudding is kunstmatige zoetstof zoals neotaam, sacharine, sucralose, asprartaam ​​of acesulfaam-kalium. De meeste puddingen en andere suikervrije producten gebruiken kunstmatige zoetstoffen om de zoetheid van suiker na te bootsen of aan te vullen. De meeste kunstmatige zoetstoffen hebben een lichte nasmaak. Sommige mensen geven aan dat zoetstoffen zoeter smaken dan suiker.

 2. Hoewel de Amerikaanse Food and Drug Administration de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen reguleert, zijn er zorgen over de inname van kunstmatige zoetstoffen op lange termijn. De American Cancer Society meldt dat sacharine is gekoppeld aan urineblaaskanker wanneer het in hoge doses wordt ingenomen of in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd.

Sugar

 1. Natuurlijke suiker is een ingrediënt dat voorkomt in veel producten om het zoet te laten smaken. Omdat suiker direct in verband wordt gebracht met bloedglucosewaarden bij mensen, kan suiker schadelijk zijn, vooral als u het regelmatig consumeert. Suikervrije pudding is een gezondere optie voor mensen die bloedglucosewaarden bekijken in tegenstelling tot het eten van gewone instantpuddingen die suiker bevatten.

Calorieën

 1. Suikervrije pudding is een caloriearm voedsel. Een portie suikervrije pudding van het Jell-O-merk bevat 60 calorieën. Elke portie suikervrije pudding bevat slechts 1,5 g totaal vet en 270 mg natrium - hiermee kunt u pudding eten als onderdeel van uw vetarm dieet. Je kunt het aanvullen in plaats van je gebruikelijke snack 's morgens,' s middags of 's avonds laat. Pudding wordt geleverd in individuele serveercontainers of u kunt droge, kant-en-klare verpakkingen kopen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407