Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is Toast een gezond ontbijt?

Nutrition

 1. Toast kan onderdeel zijn van een gezond ontbijt, maar je hebt waarschijnlijk meer nodig dan een simpel stuk geroosterd brood om al je dagelijkse activiteiten van brandstof te voorzien. Overweeg om wat andere ontbijtproducten toe te voegen om de voedingswaarde van uw ochtendmaaltijd te verhogen. Als u 's ochtends voedzame keuzes maakt, kunt u uw dag vooraf vullen met voedingsstoffen zodat u de hele dag op uw best blijft functioneren. [! 2779 => 1130 = 2!

 1. Toast levert koolhydraten en wat vezels, afhankelijk van het type brood dat wordt gebruikt. Toost bevat echter weinig eiwitten, vetten en voedingsstoffen, dus andere voedingsmiddelen zijn meestal nodig om een ​​gezond ontbijt te maken. Over het algemeen bevat een gezond ontbijt een of meer porties gekozen uit zuivel, eiwitten en fruit of groenten.

Graankeuze

 1. Houd bij het kiezen van toast als ontbijt rekening met het type en de kwaliteit van het graan. Volkoren toast, gemaakt van 100 procent volkoren meel, kan vezels, vitamines, mineralen en fytochemicaliën bevatten die worden verwijderd uit de bloem die wordt gebruikt om witbrood te maken. Voor een verandering van tempo, kunt u toast proberen gemaakt van een ander type volkoren brood, zoals rogge of spelt.

Toevoegingen

 1. Het toevoegen van ei of een plakje magere ham of zalm aan uw toast kan eiwit opleveren dat het energieniveau handhaaft en de hele dag door cellulair herstel uitvoert. Versterkte zuivelproducten, zoals melk, kaas of yoghurt, leveren ook wat proteïne en waardevolle calcium en vitamine D en A zonder je ochtendcalorieën te veel te verhogen. Een stuk fruit kan de voedingswaarde van uw ontbijtmaaltijd verhogen en bijdragen aan een gezond ontbijt.

Alternatieven

 1. Als uw dagelijks ontbijt de laatste tijd bestaat uit toast en u een andere koolhydraatbron wilt proberen, zijn er tal van andere opties. Een Engelse Engelse muffin of bagel kan alleen worden gegeten, met een eenvoudige topping zoals roomkaas of pindakaas, of als basis voor een gezond ontbijtbroodje. Croissants, koekjes en broodjes zijn andere alternatieven voor uw ochtendbroodje.

Speciale omstandigheden

 1. Als u ziek bent of herstellende bent van een ziekte, verwonding of operatie, kan een stuk toast alles zijn wat u 's ochtends wilt hebben. Als een eenvoudig sneetje toast alles lijkt te zijn wat je kunt krijgen, is het krijgen van die calorieën beter dan niets. Om de voedingskwaliteit van uw herstelontbijt te verbeteren zonder voedingsmiddelen toe te voegen die u misselijk kunnen maken, kunt u een beetje appelmoes of banaan toevoegen, omdat deze voedingsmiddelen meestal gemakkelijk op de maag zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407