Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kahlua Cream Nutrition

Fat

 1. Kahlua is een koffiesmaaklikeur gemaakt van koffie, wodka en suiker die dient als ingrediënt in een verscheidenheid aan cocktails. Kahlua en room bestaan ​​bijvoorbeeld uit gelijke porties Kahlua en zware room samen. Een drank bestaande uit 1,5 ons 53-proof Kahlua en 1,5 ons zware room voegt 325 calorieën toe aan uw dieet als vet, alcohol en suikers, met een kleine hoeveelheid eiwit. Het creme-gedeelte van deze cocktail voegt ook weinig vitamines en mineralen aan uw dieet toe.

Fat

 1. De room in een portie Kahlua en room van 3 ons bevat bijna 17 g vet en levert met 9 calorieën per gram bijna de helft van de calorieën in deze drank. Het grootste deel van het vet is verzadigd, een ongezond type voedingsvet geassocieerd met cardiovasculaire aandoeningen. Uw dieet vereist een bescheiden hoeveelheid vet voor een optimale gezondheid, omdat het vetoplosbare vitamines bijdraagt, uw celmembranen in goede staat houdt en brandstof levert. Het vet in Kahlua en room is echter niet de beste soort om in grote hoeveelheden te consumeren.

Alcohol

 1. Je lichaam kan 7 calorieën energie afleiden voor elke gram alcohol die je drinkt, en de 11 gram alcohol in 3 gram Kahlua en room levert ongeveer een kwart van de totale calorieën. De alcohol die dit drankje bijdraagt ​​aan uw voeding, bevat geen andere essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines of mineralen. Daarom wordt alcohol, net als pure suiker, beschouwd als een vorm van lege calorieën.

Koolhydraten

 1. Het suikergehalte van Kahlua levert de meeste koolhydraten in Kahlua en room, met iets meer dan 24 gram in een 3-ounce cocktail. De roomportie voegt 1 extra gram suiker toe voor een totaal van 25 gram koolhydraten. De suikers in deze drank bieden een gemakkelijke bron van energie die alle cellen van uw lichaam kunnen gebruiken voor basale metabolische behoeften en voor het voeden van uw activiteiten. De koolhydraten in Kahlua en room zijn goed voor ongeveer 30 procent van de totale calorieën.

Protein

 1. Hoewel eiwit een vitale macronutriënt is en het eiwit in room van hoge kwaliteit is omdat het al uw essentiële aminozuren bevat, biedt een portie van 3 ounce Kahlua en crème minder dan een gram eiwit aan uw dieet. Deze drank is daarom een ​​slechte eiwitbron om aan de behoeften van uw lichaam te voldoen.

Vitaminen en mineralen

 1. Kahlua levert weinig vitamines of mineralen aan uw dieet, maar room biedt deze voedingsstoffen in verschillende hoeveelheden. Bijvoorbeeld, de crème in 3 gram Kahlua en crème levert u bijna 25 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname voor vitamine A. Het geeft u ook 6 procent of minder van uw dagelijkse vitamine D, riboflavine, pantotheenzuur, fosfor en calcium .Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407