Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kalkoenborsten zonder been: Cook bedekt of niet bedekt?

Aminozuurprofielen

 1. Turkije is synoniem met de Amerikaanse Thanksgiving-vakantie, maar door zijn veelzijdigheid is het het hele jaar door favoriet. De kalkoenfilet verpakt al het witte vlees waar mensen van houden op Thanksgiving, maar zonder de massa van een hele braadstuk of het gedoe van het bereiden van een grote maaltijd. Kalkoenborsten zonder botten koken relatief snel in uw oven, maar koks debatteren over of ze de pan bedekken of onbedekt laten tijdens het braden. Er is geen goed of fout antwoord, maar er zijn twee verschillende bereidingsmethoden.

Overdekte panvoordelen

 1. Het bedekken van een braadpan biedt een geheel andere kookmethode voor uw borst zonder been. Ruth Cousineau, die voor "Gourmet" schrijft, is voorstander van de afgedekte pan omdat deze twee verschillende stijlen van oven koken gebruikt. De verwarmde lucht in de ovenkamer roostert de vogel van buitenaf, terwijl de ingesloten, vochtige lucht in de pan de vogel stolt. Cousineau schrijft dat "het vlees snel kookt en zeer vochtig blijft."

Rooster het bedekt

 1. Bowman Landes, een Amerikaanse kalkoenfabrikant, biedt instructies voor het bereiden van een kalkoenfilet in een afgedekte pan. Plaats het gebraad op het rooster van een 9-bij-11-inch ondiepe braadslee en bedek de buitenkant met 1 el. plantaardige olie met een deegborstel. Bedek de pan niet volledig met het deksel. Draai in plaats daarvan het deksel van de pan zodat deze niet vlak ligt en ontlucht de braadpan. Plaats het in een voorverwarmde 325 graden Fahrenheit-oven en kook de kalkoen gedurende 1 1/2 uur, of totdat een vleesthermometer in het dikste deel van de borst 170 graden Fahrenheit aangeeft.

Uncovered-Pan voordelen

 1. Veel kookdeskundigen adviseren thuiskoks om het deksel eraf te laten wanneer ze kalkoenproducten braden, waaronder borsten zonder been. Butterball, Emeril Lagasse en de National Turkey Federation roepen elk op om de kalkoenfilet bloot te leggen tijdens het braadproces. De warmtebron van de oven straalt door de kamer, kookt het vlees en wordt de buitenkant bruin.

Rooster het onbedekt

 1. De website van Butterball is een van de belangrijkste bronnen voor het bereiden van kalkoenen op internet. Het recept voor geroosterde kalkoenfilet zonder been begint met het voorverwarmen van uw oven tot 325 graden Fahrenheit en het plaatsen van de borst in een braadslee met rek. Een ontdooide kalkoenfilet zonder been duurt 1 3/4 tot 2 uur om te braden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407