Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan appelazijn Olijfolie buikvet afbreken?

Drugstests

 1. Hoewel het dieet deel uitmaakt van de vergelijking als het gaat om het afbreken van buikvet, bevatten noch appelazijn noch olijfolie magische voedingsstoffen die dat proces versnellen. Maar beide kunnen op hun eigen manier gunstig zijn voor uw gewichtsverliesdieet, en dat kan op zijn beurt u helpen buikvet te verliezen. Raadpleeg uw arts of diëtist om u te helpen een gezond dieet op te zetten om het vet te verliezen.

Appelazijn en buikvet

 1. Appelazijn kan u helpen gewicht en buikvet te verliezen door de honger te beheersen. Een studie uit 2005, gepubliceerd in het Journal of the American Dietetic Association, rapporteerde de effecten van azijn op de bloedsuikerspiegel na consumptie van een maaltijd met een hoge glycemische waarde en gaf aan dat de azijn ook de calorie-inname gedurende de dag hielp verminderen. Deze studie was erg klein, met slechts 11 mensen, dus er is meer onderzoek nodig om te weten of appelazijn je echt helpt je calorie-inname te verlagen.

Olijfolie en buikvet

 1. Olijfolie staat niet bekend om zijn buikvetverbrandende eigenschappen. Volgens Dietary Guidelines for Americans, 2010, zijn oliën zoals olijfolie een gezonde aanvulling op je dieet, maar ze vormen een geconcentreerde bron van calorieën en moeten in kleine hoeveelheden worden gebruikt. Maar olijfolie is beter voor je algehele gezondheid dan verzadigde vetten zoals boter. Olijfolie is rijk aan vitamine E en bij gebruik in plaats van vetten zoals boter kan uw cholesterolgehalte onder controle blijven.

Azijn en olie gebruiken

 1. U kunt appelazijn en olijfolie gemakkelijk in uw dieet voor afvallen opnemen. Appelazijn bevat geen calorieën en is een goede manier om smaak aan eten toe te voegen. Hoewel niet calorievrij, kan olijfolie in kleine hoeveelheden worden gebruikt om ook een beetje smaak toe te voegen. Gebruik zowel azijn als olie als nieuwe dressing voor uw saladegroenten of in een marinade. Of maak je eigen versie van een Duitse aardappelsalade met de appelazijn en een vleugje olijfolie.

Dieet om de buik te verliezen

 1. Als het gaat om gewichtsverlies, kunt u niet ter plaatse verminderen. Maar diep buikvet, visceraal vet genaamd, is meestal de eerste om te gaan, volgens de Harvard School of Public Health. Zoals bij elk ander dieet om af te vallen, is de sleutel om betere voedselkeuzes te maken en uw porties te beperken om de calorieën te beheersen. De Harvard School of Public Health beveelt een dieet aan gevuld met fruit, groenten, volle granen, magere eiwitten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan meervoudig onverzadigde vetten zoals zalm, walnoten en sojaolie.

 2. Als u van nature gewicht in uw buik draagt ​​en u probeert de laatste 5 pond te verliezen, moet u consistent blijven met uw dieet en trainingsprogramma om resultaten te zien.

 3. Als het gaat om gewichtsverlies, kunt u niet ter plaatse verminderen. Maar diep buikvet, visceraal vet genaamd, is meestal de eerste om te gaan, volgens de Harvard School of Public Health. Zoals bij elk ander dieet om af te vallen, is de sleutel om betere voedselkeuzes te maken en uw porties te beperken om de calorieën te beheersen. De Harvard School of Public Health beveelt een dieet aan gevuld met fruit, groenten, volle granen, magere eiwitten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan meervoudig onverzadigde vetten zoals zalm, walnoten en sojaolie.

 4. Als u van nature gewicht in uw buik draagt ​​en u probeert de laatste 5 pond te verliezen, moet u consistent blijven met uw dieet en trainingsprogramma om resultaten te zien.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407