Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan een bokszaktraining uw abs helpen toon?

Arms

 1. De populaire afbeelding van een bokser of andere vechtsportatleet omvat iemand die een aantal gescheurde en zichtbare buikspieren heeft. Veel daarvan komt van de gewichtsverliespraktijken die inherent zijn aan vechtsporten in combinatie met urenlange uren cardiovasculaire training en aandacht voor voeding. Trainingen met bokszakken werken echter wel met uw buikspieren en kunnen u helpen bij het opbouwen van een platte buik met gedefinieerde spieren.

De juiste tas

 1. Als uw doel het soort training is dat u met uw buikspieren zal helpen, moet u niet trainen met een speedbag. Dat apparaat is geweldig voor bouwtechniek en ritme, maar belast het lichaam niet. Om aan je buikspieren te werken, wil je een zware tas - de grote, cilindrische bokszak. Een zak van 60 tot 80 pond is geschikt voor de meeste mensen. Lichtere tassen slingeren te veel, en zwaardere tassen kunnen u verwonden.

De juiste techniek

 1. Goed geslagen stoten zijn niet alleen een kwestie van met je armen zwaaien. Het gaat ook om de manier waarop je staat. Neem de juiste houding aan door op een hoek te staan; dus je presenteert je linkerschouder aan de tas. Ga dan staan ​​met je linkervoet vooraan en je rug, of rechtervoet, ongeveer op schouderbreedte achter de linkervoet. Vanuit deze houding duw je je handen naar voren met beweging van je hele lichaam. Duw af met je benen en zwaai je lichaam vanaf de taille. Deze techniek slaat niet alleen harder aan, maar grijpt ook rechtstreeks de spieren in je buik aan, wat zal helpen de spieren in dat gebied te vormen en te versterken.

Cardio Burn

 1. Spier opbouwen is slechts een deel van het verhaal als het gaat om het bouwen van platte en aantrekkelijke buikspieren. Je moet ook voldoende calorieën verbranden om de vetlaag op je buik te verliezen. Volgens de website Nutristrategy.com van het gewichtsverlies, zal een uur werken aan een zware zak meer dan 400 calorieën verbranden in een persoon van 155 pond. Dit gaat uit van een geplande workout, afwisselend van ponsoefeningen en rustperiodes - met andere woorden, niet alleen maar aan het spelen met de zak.

Realistische verwachtingen

 1. Alleen al het werken met uw tas levert waarschijnlijk geen buikspieren op. Net zoals vechtsporters hun taswerk aanvullen met trainingsoefeningen, gewichtheffen en wegwerkzaamheden, moeten uw inspanningen voor het opbouwen van uw ondersteuning ook ondersteuning buiten uw tasoefening omvatten. De bokszaktraining zal je inspanningen zeker helpen, maar je krijgt de beste resultaten als je deze combineert met regelmatige cardiovasculaire training en een gezond dieet. Verbind u minimaal vijf tot zeven dagen per week gedurende respectievelijk 150 tot 300 of 75 tot 150 minuten aerobisch met een matig intense tot krachtige intensiteit. Eet een gezond, uitgebalanceerd dieet dat magere eiwitten en gezonde vetten bevat, samen met vers voedsel en volkorenproducten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407