Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan het eten van oma-appels je maag plat maken?

Suikerrietsap

 1. Je maag is een van de favoriete locaties van je lichaam om overtollig vet op te slaan. Actief blijven en een voedzaam, caloriearm dieet volgen, kan dergelijke vetvoorraden helpen verminderen. Granny Smith-appels zijn om verschillende redenen een slimme aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Calorieën

 1. Granny Smith-appels bevatten elk slechts ongeveer 80 calorieën. Granny Smith-appels bevatten vooral veel natuurlijke vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten wanneer je de schil laat zitten. Ze zijn een voedzame, gezonde snack, die helpt bij gewichtsverlies en -management. Bovendien helpt het vezelgehalte van appels een gezonde, efficiënte spijsvertering te bevorderen, wat ook bijdraagt ​​aan gewichtsverlies.

Interne voordelen

 1. De gezondheidsvoordelen van het eten van Granny Smith-appels kunnen u helpen kanker te weerstaan ​​en te bestrijden. Volgens de "Huffington Post" kan het regelmatig eten van appels het risico op longkanker tot 50 procent verminderen, darmkanker tot 43 procent en leverkanker tot 57 procent. Cholesterolgehaltes zijn meestal lager bij degenen die appels eten, wat zich vertaalt in een lager risico op hartaandoeningen, beroertes en bloeddrukstoornissen.

Externe voordelen

 1. Naast de voedingswaarde van Granny Smith-appels en de bonussen die ze bieden aan uw immuunsysteem en ziekteresistentie, hebben ze een aantal extra voordelen die voornamelijk extern zijn. Het zuur in appels kan bijvoorbeeld helpen om uw tanden en tandvlees schoon en gezond te houden. De "Huffington Post" meldt ook dat appels erom bekend staan ​​dat ze de gezondheid van uw huid ten goede komen en rimpels verminderen.

Rasvergelijking

 1. Granny Smith-appels zijn een scherpe appel met een groene schil en zijn even populair voor rauw eten, als saus of gebakken in taarten en schoenmakers. Volgens een artikel uit 2009 van "Irish Health" is aangetoond dat Granny Smith-appels een hoger gehalte aan nuttige antioxidanten bevatten dan elke andere variëteit appels. Granny Smiths staan ​​ook bekend als een duurzame, duurzame appel - dit betekent dat hij na het plukken langer voedingswaarde behoudt dan veel andere soorten appels.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407