Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan het eten van roerbakgerechten u helpen af ​​te vallen?

Stap 5

 1. Roerbakgerechten zijn veelzijdige voorgerechten met meestal vlees of tofu, gemengde groenten en wat kruiden. De gebruikelijke kookmethode is om deze snel in olie te bakken. Je kunt je wokgerechten variëren om verveling te voorkomen door verschillende ingrediënten en sauzen te gebruiken. Ze zijn gemakkelijk thuis te bereiden, of u kunt ze bestellen bij vele Aziatische restaurants. Roerbakgerechten eten kan je helpen af ​​te vallen als je de calorieën in je maaltijden onder controle hebt.

Energiedichtheid

 1. Roerbakgerechten eten kan je helpen af ​​te vallen als ze een lage energiedichtheid hebben, wat de hoeveelheid calorieën per volume voedsel is. U kunt de energiedichtheid van uw wokgerechten verlagen door de ingrediënten zorgvuldig te kiezen. Voedingsmiddelen zoals groenten met veel water en vezels hebben een lage energiedichtheid, dus maak uw maaltijd gezond door veel groenten toe te voegen aan uw wokgerecht. Om je gevoel van volheid te vergroten, kun je ook magere eiwitten toevoegen, zoals kipfilet, eiwitten of lichte tofu.

Restaurants

 1. Het voordeel van thuis je eigen wokgerechten te maken in plaats van naar een restaurant te gaan, is dat je de volledige controle hebt over de ingrediënten en portiegroottes. De American Heart Association geeft echter wat advies voor het maken van betere keuzes in restaurants. Kies extra groenten in plaats van gefrituurd vlees en vervang waterkastanjes door cashewnoten en amandelen om calorieën te snijden. Je kunt ook de chef vragen om je roerbak met minder olie te maken. Roerbakgerechten eten met deze aanpassingen kan je helpen af ​​te vallen.

Basisrecept

 1. U kunt een eenvoudig roerbakrecept nemen en het aanpassen om een ​​verscheidenheid aan opties voor uw roerbakmaaltijden te krijgen. Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services biedt een recept voor roerbakgerecht van kalkoen dat de voedingsrichtlijnen voor Amerikanen volgt. De belangrijkste ingrediënten zijn kalkoen, wortelen, courgette en uien. De saus bestaat uit kippenbouillon, sojasaus en knoflook. Je kunt het recept wijzigen door meer groenten toe te voegen om de caloriedichtheid te verlagen, teriyaki of andere caloriearme sauzen te vervangen om de smaak te veranderen en verschillende eiwitten, zoals vis, door kalkoen te vervangen.

Waarschuwing

 1. Ongeacht hoe gezond uw roerbak is, u zult niet afvallen als u te veel calorieën eet. Controleer uw portiegroottes om er zeker van te zijn dat ze niet meer calorieën bijdragen dan uw budget toelaat. Extra voedingsmiddelen die u samen met uw wokgerechten eet, beïnvloeden uw gewichtsverlies. Om calorieën te snijden, kunt u de rijst overslaan en een gestoomde groente zoals broccoli vervangen. Als u ervoor kiest om rijst te hebben, stelt de American Heart Association voor dat u gestoomde rijst kiest in plaats van gebakken.

Overwegingen

 1. Veel factoren bepalen of u gewicht verliest tijdens het eten van wokgerechten. Andere voedingsmiddelen dragen bij aan uw dieet, en het eten van calorierijke voedingsmiddelen naast roerbakgerechten met weinig calorieën kan uw inspanningen om af te vallen ondermijnen. Een andere factor is oefening. Lichamelijke activiteit verbrandt calorieën en kan een calorietekort bevorderen om u te helpen gewicht te verliezen. Voordat u met een afslankprogramma begint, moet u uw arts raadplegen om een ​​plan te bepalen dat gezond is en waarschijnlijk voor u succesvol is.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407