Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan het eten van salades vis je afvallen?

Iron

 1. Producten en zeevruchten bevatten veel van de voedingsstoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om normaal te functioneren, zoals vitamines, mineralen, essentiële vetzuren en antioxidanten die beschermen tegen ziekten, naast lage calorietellingen. Bepaalde soorten vis en salades zijn echter minder gezond dan andere, en bereidingsmethoden en extra ingrediënten kunnen uw calorielimiet overschrijden als u niet voorzichtig bent.

Calorieën

 1. De calorieën in vis variëren binnen een spectrum van ongeveer 100 tot 160 calorieën per portie, wat minder is dan de meeste porties vlees. Biefstuk levert ongeveer 170 calorieën per portie, en kip biedt ongeveer 150. Specifieke calorieënhoeveelheden voor verschillende soorten vis zijn als volgt: zalm, 131; heilbot, 94; forel, 162 en geelvintonijn, 110.

 2. Het caloriegehalte in een eenvoudige salade met een groene bladbasis en een paar toppings zorgt ook voor een laag aantal calorieën. Groene bladsla levert slechts 4 calorieën per buitenste blad, en elke middelgrote tomaat levert slechts 22 calorieën. Gewichtsverlies is meer haalbaar als u deze ingrediënten in uw dieet toevoegt, maar pas op voor de additieven en kookingrediënten die het aantal calorieën snel en mogelijk exponentieel verhogen.

Mestingrediënten

 1. Saladedressing heeft de reputatie een gezonde, caloriearme salade om te zetten in een vetmakende. Een eetlepel olijfolie alleen al levert 119 calorieën, wat evenveel is als een portie tonijn. Verdubbel het en voeg balsamicoazijn en kaas toe, en uw gezonde salade werd net de aansprakelijkheid van een dieter. Maak je eigen slasaus met kruiden, specerijen, water en slechts 1 el. olijfolie om calorieën te verminderen en de integriteit van uw gezonde salade te behouden.

 2. Vis bereiden biedt vergelijkbare mogelijkheden voor gewichtstoename. Kook vis in een bamboestoomboot of bak deze in de oven. Vooral vette vis heeft geen extra olie of boter nodig.

Bezorgdheid over vissen

 1. Winkelen voor vis vereist kennis en voorzichtigheid om te voorkomen dat u toxines en een beschadigd geweten toevoegt aan uw dieetplan. Bepaalde vissoorten bevatten kwik of andere zware metalen en toxines of zijn bedreigd. Vermijd Chileense zeebaars, blauwvintonijn, orange roughy, geïmporteerde steurkaviaar en geïmporteerde garnalen. Eet wild, niet gekweekt, vis om mogelijke gifstoffen te voorkomen.

Overwegingen

 1. Koop de meest verse saladeingrediënten die mogelijk zijn om een ​​hoger gehalte aan voedingsstoffen te krijgen. Boerenmarkten bieden verse, seizoensgebonden producten, die ook bijdragen aan de lokale economie. Bereid groenten vooraf voor om de kans te vergroten dat u zich aan een dieet zult houden. Was, hak en snijd ze. Plaats ze in plastic zakken en koel ze of blancheer ze voor later gebruik. Koop wilde, bevroren vis en bewaar deze in de vriezer voor die momenten dat verse vis niet beschikbaar is.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407