Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan het slaan van een bokszak uw kracht vergroten?

Keep It Light

 1. De typische jager-atleet ziet er sterk uit. Hij heeft gesneden, goed gedefinieerde spieren en concurreert met redelijk succes tegen andere getrainde en geconditioneerde atleten. Deze vechters nemen deel aan een holistisch programma van krachttraining, cardiotraining en dieet. Hoewel het werken met een bokszak vooral is bedoeld om vechtvaardigheden op te bouwen, draagt ​​het ook bij aan fysieke kracht.

Hoe het werkt

 1. Je spieren worden sterker wanneer ze weerstand ondervinden. Als je je lichaam dwingt om harder te werken dan in de loop van je algemene dag, lijden ze onder microscopische tranen. Die tranen genezen dikker en sterker, als littekens van een snee in je huid. Dit is hoe weerstandstraining spieren opbouwt. Wanneer u een bokszak stoot, weerstaat deze de kracht van uw slag, waardoor de spieren worden opgebouwd die de stoot aandrijven.

Soort tas

 1. De verscheidenheid aan bokszakken op de markt omvat snelheidstassen, zware tassen, tassen met dubbele uiteinden, slipzakken en "hoofdpijnzakken". Voor krachttraining is een zware bokszak uw beste keuze. Hoewel de andere, kleinere tassen goed werken voor het bouwen van andere attributen die belangrijk zijn voor een jager, missen ze het gewicht om aanzienlijk bij te dragen aan je krachttraining.

Beperkingen

 1. De zwaarste standaard bokszakken wegen 100 tot 120 pond. Voor de meeste mensen is dat genoeg om een ​​legitieme uitdaging te vormen en kracht op te bouwen. Uiteindelijk zul je echter sterk genoeg groeien dat het alleen je lichaamskracht behoudt, niet verhoogt. Net als andere oefeningen met hoge herhalingen en laag tot matig gewicht, zult u niet de verhoogde bulk of extreme kracht zien die typerend is voor het heffen van kracht.

Trainingstips

 1. Wanneer u een zak voor kracht ponst, wilt u geen combinaties afvuren of rond de zak dansen. Zet je voeten stevig vast en sla zo hard mogelijk tegen de tas. Pons wanneer de tas stil hangt of naar u toe zwaait voor maximale weerstand en de beste resultaten voor het opbouwen van sterkte. Draag bokshandschoenen en handwikkels tijdens de krachttraining op een bokszak vanwege de krachten. Als u dit niet doet, riskeert u letsel aan uw knokkels en polsen. Begin met korte ponsen. Voortgang van 15 seconden tot maximaal drie minuten in de tijd; en verkort de hoeveelheid rusttijd tussendoor, van drie minuten tot twee enzovoort.

Bouwvaardigheden

 1. Je werkelijke kracht is één deel fysieke kracht en twee delen hoe je die kracht toepast. Boxers gebruiken bokszakken om te leren hoe ze hun kracht het beste kunnen inzetten in het kader van het gooien van een stoot. Als je instructies krijgt van een gekwalificeerde coach, kun je leren hoe je de kracht die je hebt tijdens het gebruik van de tas het beste kunt gebruiken. Dat vertaalt zich naar meer toegepaste kracht, omdat je beiden je spiercapaciteit verbetert en beter leert hoe je die spieren kunt gebruiken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407