Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan het verlies van kaneel en cayennepeper u afvallen?

Stap 4

 1. Kaneel, de bast van een boom afkomstig uit Sri Lanka, is een veelzijdig kruid dat in een verscheidenheid aan culinaire tradities wordt gebruikt om vlees- en rijstgerechten op smaak te brengen en als een belangrijk aroma in veel gebakken producten. Cayennepeper, de vrucht van peperplanten afkomstig uit tropische en subtropische gebieden, heeft een lange geschiedenis van zowel culinair als medicinaal gebruik. Zowel kaneel als cayennepeper zijn verwarmende kruiden die potentiële voordelen voor gewichtsverlies bieden. Raadpleeg uw arts voordat u uw dieet of levensstijl wijzigt.

Insulineresistentie

 1. Kaneel bevordert gewichtsverlies door insulineresistentie te verbeteren en de nuchtere bloedsuikerspiegel in calorierijke diëten te verminderen, volgens een studie gepubliceerd in het 2008-nummer van het tijdschrift "PPAR Research". Minder bloedsuikerschommelingen staat gelijk aan een verhoogd vermogen om signalen van honger en eetlust te beheersen. Kaneel vermindert ook vrije vetzuren en niveaus van lipoproteïne met lage dichtheid, LDL, de slechte vorm van cholesterol. Onderzoekers concluderen dat de effecten ervan op het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel kunnen helpen gewichtsverlies bij obese diabetici te bevorderen.

Natuurlijke zoetheid

 1. Kaneel draagt ​​bij aan natuurlijke zoetheid aan voedingsmiddelen en kan u helpen af ​​te vallen door uw consumptie van suiker en andere calorierijke zoetstoffen te verminderen. Voeg 1 theelepel toe. van kaneel aan je eiwitshakes, en je kunt merken dat je een deel van het suikergehalte kunt verlagen zonder de toegevoegde smaak en calorieën die suiker met zich meebrengt, te missen. Strooi kaneel op voedsel dat baat kan hebben bij extra zoetheid, zoals havermout of toast, terwijl je de suiker weglaat. Probeer kaneel gemengd met pindakaas, en je zult merken dat je heel gelukkig kunt leven zonder de gelei.

Metabole snelheid

 1. Cayenne zal u waarschijnlijk helpen gewicht te verliezen door de bloedstroom en transpiratie te verhogen, die beide uw stofwisseling verhogen, zegt David Dodson, MD, auteur van het boek "The Diet Pill Guide: The Consumentenboek van vrij verkrijgbare pillen en supplementen voor gewichtsverlies en voorschrift. " Een theelepel van cayennepepersaus bij de maaltijd kan uw metabolisme met maar liefst 25 procent verhogen. Begin met lage doses van 1/8 theelepel. en werk tot 1/4 theelepel. bij elke maaltijd. Neem cayennepeper altijd met voedsel in om irritatie van uw maagwand te voorkomen. Raadpleeg uw arts voor begeleiding en toezicht bij het gebruik van cayennepeper voor gewichtsverlies of om een ​​medische aandoening te behandelen.

Fat-Burning

 1. Door de verhoogde stofwisseling van cayennepeper gaat uw lichaam meer vet verbranden. Gebruik cayennepeper tijdens een snel reinigingssap om de meest reinigende en gewichtsverliesvoordelen van dit nuttige kruid te verkrijgen, zegt kruidkundige Stephen Harrod Butner, auteur van het boek "The Natural Testosterone Plan: For Sexual Health and Energy." Cayenne biedt het extra voordeel van het verwarmen van uw lichaam tijdens een reiniging, een tijd waarin u een neiging tot koude handen en voeten kunt ervaren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407