Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan ik afvallen Eten of drinken van watermeloen?

Terugtrekkingshoofdpijn

 1. Groenten en fruit bevatten meestal weinig calorieën, waardoor ze goede keuzes zijn voor mensen met een dieet om af te vallen. Watermeloen is geen uitzondering - het bevat weinig calorieën en biedt nuttige voedingsstoffen, waaronder lycopeen om uw risico op kanker en de antioxidantvitaminen A en C te beperken. Dit fruit is echter geen wondermiddel om af te vallen, dus u hebt nog steeds minder calorieën eten dan je verbrandt om af te vallen.

Calorie- en Macronutrient-inhoud

 1. Een hele kop in blokjes gesneden watermeloen is slechts 46 calorieën. Dit komt omdat watermeloen 91 procent water is, dat geen calorieën bevat. Bijna alle calorieën in elke kop watermeloen komen uit de 11,5 gram koolhydraten in één portie, maar watermeloen bevat ook 0,2 gram vet en 0,9 gram eiwit per kop.

Energiedichtheid

 1. Voedingsmiddelen met een lage energiedichtheid of calorieën per gram, maken het gemakkelijker om gewicht te verliezen omdat u een grotere portie voedsel kunt eten zonder teveel calorieën te consumeren. De Centers for Disease Control merkt op dat het de hoeveelheid voedsel is die je eet waardoor je je vol voelt, niet de hoeveelheid calorieën die het voedsel bevat. Watermeloen heeft een zeer lage energiedichtheid, met slechts 0,3 calorieën per gram.

Gebruik voor gewichtsverlies

 1. Als u wilt afvallen, kunt u niet alleen watermeloen toevoegen aan uw normale dieet. Je moet minder gezond voedsel dat meer energiedicht is vervangen door watermeloen. U moet een calorietekort van 3500 calorieën creëren om 1 pond te verliezen, die u kunt bereiken door eenvoudige wijzigingen in uw dieet aan te brengen - zoals watermeloen in plaats van een zoete traktatie voor het dessert. Als je bijvoorbeeld een kopje watermeloen als dessert hebt in plaats van een plakje appeltaart, vermijd je 365 calorieën. Kies een kopje watermeloen in plaats van een plakje frosted chocoladetaart als dessert en je vermijdt 491 calorieën.

Eten versus drinken

 1. Misschien vindt u het gemakkelijker om af te vallen als u watermeloen eet in plaats van te drinken. Veel recepten voor watermeloensap bevatten toegevoegde suiker. Smoothies met watermeloen zijn waarschijnlijk ook energierijker dan gewone watermeloen vanwege andere ingrediënten, zoals honing, yoghurt en vruchtensap. Als je een sapcentrifuge gebruikt om het sap uit de watermeloen te halen, verwijder je ook de kleine hoeveelheid vulvezel die het bevat. Meng de watermeloen in een blender met een kleine hoeveelheid water of ijs om een ​​sap te maken zonder deze vezel te verliezen. Zorg ervoor dat je niet teveel suiker of honing aan je sap toevoegt, anders verhoog je de calorieën enorm.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407