Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan ik alleen gestoomde groentenkip eten om af te vallen?

Strategies

 1. Je kunt zeker afvallen door alleen maar gestoomde groenten en kip te eten. Zoals alle diëten, hangt het af van het bekijken van de totale verbruikte calorieën, maar groenten en kip bevatten onvoldoende calorieën om veel voedsel te eten en moeten zich toch zorgen maken over het krijgen van te weinig calorieën. Het combineren van groenten en kip betekent ook dat je de meeste essentiële voedingsstoffen krijgt, maar je krijgt geen vitamine D, en als je geen zetmeelrijke groenten hebt, zal je ook koolhydraten missen.

Calorieën beperken tot afvallen

 1. Een portie geroosterde kipfilet zonder schil van 140 gram bevat 140 calorieën, terwijl donker vlees zonder vel 151 calorieën bevat. Zelfs met de schil erop bevat 3 ons borstvlees slechts 167 calorieën. Met slechts 3 gram totaal vet en minder dan 1 gram verzadigd vet, is huidloos borstvlees extra mager. Donker vlees zonder vel en borst met de huid hebben het dubbele van het vet, maar ze kwalificeren nog steeds als mager, volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration.

 2. Je kunt niet fout gaan met gestoomde groenten, of je nu kilo's wilt afvallen of je huidige gewicht wilt behouden. Een portie van de meeste groenten varieert van 10 tot 45 calorieën, en ze zijn vetvrij. Nonstarchy-groenten zijn gratis voedsel op de meeste diëten, wat betekent dat je zoveel kunt eten als je wilt, op voorwaarde dat je geen calorierijke toppings zoals boter en kaas of roomsauzen toevoegt. De zetmeelrijke groenten - witte en zoete aardappelen, maïs, erwten, winterpompoen en bonen - zijn geen gratis voedingsmiddelen omdat ze meer calorieën bevatten. Als algemene richtlijn, bereken 80 calorieën per 1/2 kop gekookte zetmeelrijke groenten en 25 calorieën voor 1/2 kop gekookte niet-zetmeelrijke groenten.

 1. Een dieet bestaande uit gestoomde groenten en kip bevat twee voedingsstoffen waarvan bekend is dat ze uw gewichtsverlies ondersteunen: eiwitten en vezels. Groenten zitten boordevol water en vezels, die veel bulk toevoegen zonder calorieën bij te dragen. In plaats van porties te verminderen, kunt u hierdoor voldoende eten om u vol te voelen zonder uw dagelijkse caloriedoel te verpesten. De extra hoeveelheid vezels opgezwollen de maag, wat je hersenen aangeeft dat je vol bent. De vezels van groenten en eiwitten in kip vertragen de beweging van voedsel door de maag en dunne darm, waardoor je je langer vol voelt.

 2. Vezels en eiwitten helpen ook pieken in de bloedsuikerspiegel te voorkomen na het eten, wat u helpt af te vallen. Wanneer de bloedsuikerspiegel plotseling stijgt, wordt de high gevolgd door een aanzienlijke daling van de bloedsuikerspiegel en dit geeft u weer honger kort na het eten. Hoge bloedsuikerspiegel activeert de afgifte van insuline, wat twee dingen doet die gewichtsverlies voorkomen: het stuurt signalen aan het lichaam om wat van de suiker te nemen en om te zetten in vet voor opslag, en het remt de afbraak van reeds opgeslagen vet, meldt Colorado State University.

Voedingsstoffen in gestoomde groenten en kip

 1. Als u een gestoomd vegetarisch en kippendieet volgt, krijgt u veel eiwitten, omdat een portie kipfilet van minimaal 3 gram de helft van de aanbevolen hoeveelheid eiwit bevat. Kip is ook een goede bron van vitamine B-6, maar het ontbreekt aan vitamine C, A, E, D en K. Hoewel alle groenten verschillende hoeveelheden van deze vijf vitaminen bevatten, zijn er maar een paar specifieke keuzes nodig om het gat te vullen.

 2. Eén middelgrote paprika en een steel broccoli leveren ten minste 100 procent van de dagelijkse waarde van vitamine C, op basis van dagelijks 2000 calorieën. Je krijgt meer dan 100 procent van de dagelijkse waarde van vitamine A uit een middelgrote wortel of zoete aardappel. Broccoli en spinazie bevatten vitamine E, terwijl groene bladgroenten goede bronnen van vitamine K zijn

 3. Het combineren van diverse kleuren groenten met kip zorgt ervoor dat u bijna alle essentiële mineralen en vitaminen krijgt, maar de totale hoeveelheid voedsel die u verbruikt, bepaalt of u 100 procent van de dagelijkse hoeveelheid krijgt eis. Dit dieet levert geen vitamine D, dus neem een ​​multivitamine om vitamine D te krijgen en om ervoor te zorgen dat je geen andere voedingsstoffen hebt.

Dieet met groenten en kip

 1. Dit dieet heeft een goede kans om zeer weinig calorieën en koolhydraten te bevatten, wat een gezondheidsrisico kan zijn. Als uw dagelijkse voeding drie porties kipfilet zonder vel, 4 kopjes gekookte groenten en een gebakken zoete aardappel bevat, krijgt u ongeveer 720 calorieën. Het toevoegen van een kopje erwten of bonen brengt het totaal op tot ongeveer 880 calorieën. Elke dag 800 calorieën of minder consumeren is een caloriearm dieet. Hoewel je snel gewicht verliest door zo weinig calorieën te eten, is de kans groot dat je ze weer terugkrijgt als je weer normaal eet.

 2. Blijf niet langer dan een paar dagen op een caloriearm dieet zonder een geregistreerde diëtist of uw arts te raadplegen. Diëten met een zeer laag caloriegehalte moeten altijd onder toezicht van een zorgverlener staan, omdat ze niet voldoende energie leveren en ze bijwerkingen zoals vermoeidheid en galstenen kunnen veroorzaken, merkt het National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases op.

 3. Je verhoogt de inname van koolhydraten door zetmeelrijke groenten op het menu te zetten, maar je kunt nog steeds de aanbevolen 130 gram per dag missen, afhankelijk van hoeveel je eet. Een middelgrote zoete aardappel heeft 23 gram koolhydraten en 1 kop gekookte zetmeelrijke groenten voegt 30 gram toe, dus als je 4 kopjes groenten allemaal zetmeelrijk waren, zou je het minimum aantal koolhydraten krijgen. De zetmeelrijke groenten voegen ook calorieën toe - en je kunt calorieën verhogen met extra porties kip - maar als zetmeelrijke groenten andere soorten groenten vervangen, verlies je vitamines en mineralen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407