Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan ik vlees uit de vriezer halen en in een slowcooker plaatsen om te koken?

Overwegingen

 1. Het is al middag en je bent vergeten iets te ontdooien voor het avondeten. Gebruik in plaats van fastfood te kiezen, uw slowcooker om een ​​diner te maken dat lovende recensies zou krijgen. Een van de vele voordelen van een slowcooker is dat je een bevroren stuk vlees in de pot kunt leggen en het niet alleen veilig zal ontdooien, het zal ook volledig koken - wat zorgt voor een heerlijke, huisgemaakte maaltijd.

Wat kan bevroren worden gekookt?

 1. Als het gaat om het bereiden van bevroren vlees in een slowcooker, is alles mogelijk. Het maakt niet uit of het kip of een grote ham is, zolang je genoeg tijd hebt voor het avondeten en het voedsel in het fornuis past, kun je het koken. Plaats bijvoorbeeld een hele bevroren kip in de slowcooker en giet er een blikje frisdrank op. Voeg een fles barbecuesaus toe en plaats het deksel op de pot. Na ongeveer 8 uur heb je een heerlijke barbecue kip die helemaal gaar is.

Lage hitte

 1. Gebruik altijd de instelling "Laag" wanneer u het langzaamkookproces met bevroren voedsel start. Hierdoor kan het voedsel volledig ontdooien en vervolgens langzaam koken, omdat de temperatuur vergelijkbaar is met een oventemperatuur van 150 tot 200 graden Fahrenheit. Met de instelling "Laag" moet u het voedsel minstens 6 tot 8 uur laten koken. Als u een groter stuk vlees kookt, zoals een ham of een braadstuk, moet u mogelijk tot 12 uur langzaam koken. Gebruik een thermometer om de interne temperatuur van het voedingsmiddel te controleren; voor vlees moet de interne temperatuur niet minder dan 165 graden Fahrenheit zijn.

 2. Ook al heeft u haast, gebruik nooit de instelling "Hoog" van uw slowcooker met bevroren vlees. Deze instelling zal het ontdooiproces versnellen, waardoor het interne deel van het vlees bevroren kan blijven terwijl het buitenste deel van het vlees gaar is.

Maaltijdideeën

 1. Slowcookers worden vaak geassocieerd met rosbief en groenten. Om deze maaltijd te bereiden, plaatst u een bevroren rundvlees in de slowcooker en voegt u een pot rundvleesjus toe aan de pot. Strooi een pak uiensoepmix over het vlees en dek af met het deksel van de slowcooker. Kook het gebraad 7 uur op "Laag" voordat je je favoriete groenten zoals wortelen, aardappelen en selderij toevoegt. Kook alles nog een uur en serveer dan met aardappelpuree en maïsbrood.

Overwegingen

 1. Voordat u een bevroren item kookt, moet u altijd controleren of het in de vriezer brandt. Dit zal een verkleurd gebied op het vlees zijn en er kunnen ijskristallen omheen zitten. Als u merkt dat het vlees in de vriezer is verbrand, gooit u het weg. Als het vlees een vreemde geur heeft, gooi het dan onmiddellijk weg.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407